عصر کرد
کارشناسی صحنه جنجالی: آرسنال شانس آورد!
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 00:48:10
عصر کرد - به گزارش “ورزش سه”، در این بازی که در ورزشگاه امارات در حال برگزاری است، دو تیم در دیدار رفت مرحله نیمه‌نهایی به مصاف هم رفتند و پاریسی‌ها بازی را بسیار تهاجمی آغاز کردند.
عثمان دمبله تنها چهار دقیقه پس از شروع بازی، با یک گل زیبا تیمش را پیش انداخت. این مهاجم که این فصل در فرم فوق‌العاده‌ای قرار دارد، یکی از مدعیان اصلی کسب توپ طلا در پایان سال به‌شمار می‌رود و در همان دقایق ابتدایی ضربه بزرگی به آرسنال وارد کرد.
گل زودهنگام دمبله باعث شد تیم میکل آرتتا با چالش سختی برای بازگشت به بازی و صعود به فینال لیگ قهرمانان (برای اولین بار از سال 2006) مواجه شود. با این حال، اوضاع می‌توانست برای توپچی‌ها بدتر هم شود؛ آن هم زمانی که ممکن بود به سود پاری سن ژرمن پنالتی گرفته شود.
خویچا کواراتسخلیا، ستاره سابق ناپولی، با حرکتی تکنیکی وارد محوطه جریمه آرسنال شد و به نظر می‌رسید که توسط یورین تیمبر سرنگون شد. تصاویر آهسته نشان می‌داد که مدافع آرسنال دست‌هایش را دور بدن ملی‌پوش گرجستانی حلقه کرده بود، اما داور هیچ خطایی اعلام نکرد. با اینکه ستاره پی‌اس‌جی با تعجب به سمت داور رفت و اعتراض کرد، اما تصمیم او تغییر نکرد و بازی ادامه پیدا کرد.

عصر کرد

مدتی کوتاه پس از این صحنه، مارک کلاتنبرگ، داور سابق لیگ برتر انگلیس، به تیم کارشناسی آمازون پرایم پیوست و توضیح داد چرا داور مسابقه این صحنه را پنالتی ندانسته است. او گفت که نحوه افتادن مهاجم پاری سن ژرمن و جای‌گیری‌اش در لحظه برخورد، طبیعی به نظر نمی‌رسید. همچنین کلاتنبرگ اعتراف کرد که به نظرش کواراتسخلیا باید به خاطر واکنشش پس از صحنه، با کارت زرد جریمه می‌شد. او در حین پخش بازی گفت: «من فکر نمی‌کنم این صحنه پنالتی بود. داور دارد نگاه می‌کند که آیا این زمین خوردن طبیعی است یا نه. مهاجم دستش را بالا می‌برد و این معمولاً نشانه‌ای است که دارد وانمود می‌کند، یعنی تلاش می‌کند به داور بگوید که خطا شده. چیزی که من دوست نداشتم، واکنش او بعد از برخورد بود. او به سمت داور دوید، و کاملاً مستحق یک کارت زرد به خاطر اعتراض بود. به نظرم کواراتسخلیا و پی‌اس‌جی خوش‌شانس بودند که داور به آنها سخت نگرفت.»

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/994482/کارشناسی-صحنه-جنجالی--آرسنال-شانس-آورد!
بستن   چاپ