عصر کرد - ورزش 3 /در آستانه آغاز فینال کوپا دلری بین رئال مادرید و بارسلونا، پخش سرود ملی اسپانیا بار دیگر به لحظهای جنجالی تبدیل شد. فدراسیون فوتبال اسپانیا (RFEF) با تدارک سیستمی قدرتمند، تلاش کرده بود تا صدای سرود در ورزشگاه لاکارتوخا طنینانداز شود اما این نتوانست از تنش جلوگیری کند.
بخش بزرگی از هواداران بارسلونا با سوتهای بلند به سرود ملی واکنش نشان دادند و این لحظه رسمی را مختل کردند، در حالی که هواداران رئال مادرید با صدای بلند سرود را همراهی کردند.
بازار
![]()
این اتفاق تکراری، که در بازیهای حساس الکلاسیکو بارها دیده شده، بار دیگر نشاندهنده شکاف عمیق بین دو گروه هواداری بود.
هواداران بارسلونا که اغلب به دلایل سیاسی با سرود ملی اسپانیا مشکل دارند، با سوت زدن اعتراض خود را نشان دادند، در مقابل، مادریدیها با حمایت از سرود، پاسخ متفاوتی ارائه کردند.
این لحظه، پیش از شروع بازی، فضای ورزشگاه را متشنج کرد و توجهات را از خود مسابقه به حاشیهای قدیمی جلب کرد. فدراسیون امیدوار بود این بار با تقویت صدا، از شدت جنجال کاسته شود اما این تلاش نتیجهای نداشت.
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/993163/سوت-و-اعتراض؛-بارساییها-علیه-اسپانیا-و-رئال