عصر کرد
ناپایداری‌های جوی، رگبار، تگرگ و گردوخاک برای کرمانشاه
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 23:25:22
عصر کرد - علی‌محمد زورآوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از امروز جمعه تا چهارشنبه هفته آینده، سامانه‌ای ناپایدار جو استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد که پیامد آن کاهش نسبی دمای روزانه، رشد ابر و در برخی ساعات وزش باد همراه با گردوخاک محلی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه از عصر امروز بارش‌هایی به‌صورت متناوب در سطح استان آغاز می‌شود، گفت: این بارش‌ها که عمدتاً به شکل رگبارهای بهاری و همراه با رعدوبرق خواهند بود، در بازه زمانی بعد از ظهر شنبه تا صبح یکشنبه و همچنین روز دوشنبه شدت بیشتری خواهند داشت.
زورآوند ادامه داد: این ناپایداری‌ها به‌ویژه در نیمه شرقی و نواحی شمالی استان نمود بیشتری دارند و ممکن است در برخی مناطق با رگبار پراکنده تگرگ و آبگرفتگی معابر همراه شوند.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه همچنین با اشاره به وزش باد قابل توجه طی ساعاتی از امروز جمعه و فردا شنبه، خاطرنشان کرد: این وزش باد می‌تواند موجب نفوذ غبار به جو استان شود که طبق معمول، نیمه غربی به‌ویژه مناطق مرزی، بیشترین تأثیر را از این پدیده خواهند گرفت.
زورآوند در پایان نسبت به مخاطرات احتمالی ناشی از شرایط ناپایدار جوی از جمله کاهش دید، لغزندگی معابر و اختلال در تردد جاده‌ای هشدار داد و از شهروندان و مسافران خواست تا هشدارهای هواشناسی را جدی بگیرند. کد خبر 6446404

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/992679/ناپایداری‌های-جوی،-رگبار،-تگرگ-و-گردوخاک-برای-کرمانشاه
بستن   چاپ