عصر کرد
باید از گوهر بی‌بدیل وحدت صیانت کرد
جمعه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۵:۵۳
عصر کرد - به گزارش خبرنگار حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ماموستا جمال کریمی، امام جمعه بانه، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با ابراز آرزوی سلامت برای مقام معظم رهبری و توفیق برای همه مسئولان نظام در خدمت به مردم، ضمن تبریک هفته سلامت، سلامت را بزرگترین نعمت در جامعه برشمرد و تأکید کرد که مسئولان باید در راستای تأمین و ارتقاء سلامت مردم تلاش کنند.
وی با توجه به ناترازی انرژی خواستار صرفه‌جویی در مصرف برق شد و تأکید کرد که همه افراد جامعه باید در این زمینه همکاری کنند.
امام جمعه بانه با اشاره به افزایش مصرف برق در فصل‌ گرم سال، از مردم خواست تا با استفاده بهینه از وسایل برقی و کاهش مصرف غیرضروری، در مدیریت منابع انرژی سهیم شوند و به مسئولان مربوطه توصیه کرد که برنامه‌های لازم برای ارتقاء فرهنگ صرفه‌جویی و اطلاع‌رسانی به مردم را تدوین کنند.
ماموستا کریمی همچنین با توجه به بحران تنش آب در بانه، گفت: «به گفته کارشناسان، آب سدهای بانه تا دو ماه دیگر به پایان می‌رسد که در راستای وضعیت آب این شهرستان، نامه‌ای به استاندار ارسال کرده تا به جدیت موضوع پیگیری شود. 
وی از مسئولان خواست تا به فکر حل این مشکل باشند و تدابیر لازم را اتخاذ کنند و همچنین از مردم درخواست کرد تا در مصرف آب صرفه‌جویی کنند و با رعایت نکات لازم، به مدیریت منابع آبی کمک کنند.
امام جمعه بانه به اهانت بی‌ادبانه یک فرد در رسانه ملی نسبت به حضرت ابوبکر صدیق ( رض) واکنش نشان داد و این اقدام را محکوم کرد. 
ماموستا جمال کریمی اظهار داشت: این نخستین بار نیست که افراد ناآگاه با چنین اهانت‌هایی سعی در ایجاد تفرقه دارند و آنها را جیره‌خوار دشمن خواند. 
امام جمعه بانه ضمن جلوگیری از تکرار چنین رفتارهای توهین آمیز از رسانه ملی خواست که اجازه ندهد افراد بی‌ادب به حریم مقدسات تعرض کنند و موجب اختلاف و تفرقه شوند.
وی همچنین بر لزوم توجه به موضوعات و مشکلات دیگر تأکید کرد و پرسید چرا باید به جای همدلی و برابری، به تفرقه بین مذاهب بپردازیم.
امام جمعه بانه به توصیه‌های مکرر رهبر انقلاب در خصوص دوری از تفرقه و تلاش برای وحدت اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور خود منادی وحدت هستند. 
وی همچنین از دستگاه قضا خواست تا به این موضوع ورود کند و افرادی که مرتکب چنین اعمالی می‌شوند، به جزای اعمال قبیح خود برسند. 
ماموستا کریمی با اشاره به حکم اخراج صادر شده از سوی رئیس رسانه ملی، تأکید کرد که قرآن ما را به دوری از تفرقه توصیه می‌کند و تاریخ نشان داده است که دلیل نابودی بسیاری از اقوام، اختلاف و تفرقه بوده است.
امام جمعه در سخنان خود به مناسبت 11 اردیبهشت، روز جهانی کارگر، بر اهمیت کار و نقش حیاتی کارگران در جامعه تأکید کرد و گفت: نبی مکرم اسلام دست کارگر را می بوسد که این موضوع، بیانگر اهمیت و ارزش کار و کارگر و تقویت تولید در جامعه است.
ماموستا کریمی افزود: «پیشینه حمایت از کارگران و حقوق آنها در اسلام به 1400 سال قبل برمی‌گردد و اسلام همواره بر ارزش و اعتبار کار و تلاش تأکید کرده است.
وی افزود: کارگری شغلی با شرافت، با عزت و تلاش برای کسب رزق حلال میباشد که آن یک نوع عبادت محسوب میشود لازم است مسئولان محترم برای برطرف نمودن مشکلات این قشر زحمت کش اهتمام و توجه بیشتری نمایند تا کارگران به حقوق حقه خود برسند.
امام جمعه بانه همچنین به مسئولیت کارگران در انجام وظایف خود اشاره کردند و بیان داشتند که خیانت در این زمینه جایز نیست و مسئولیت‌های مربوط به کار باید به‌خوبی انجام شود البته این مسئولیت بر دوش مسئولان نیز وجود دارد.
ماموستا جمال کریمی در پایان تأکید کردند که کار باید در راستای کسب روزی حلال باشد و خانواده‌ها نباید با لقمه حرام پرورش یابند، همه پیامبران کارگر بوده‌اند و زحمت‌کشی در مسیر کسب روزی حلال را توصیه کرده‌اند و عبادت بدون کار معنایی ندارد و انتظار کمک مالی از دیگران در حالی که انسان سالم است، بسیار قبیح است.
انتهای پیام/.

http://www.NewsSystem.ir/Fa/News/992667/باید-از-گوهر-بی‌بدیل-وحدت-صیانت-کرد
بستن   چاپ