عصر کرد
مطالبات بخش خصوصی را در سفر رئیس جمهور با جدیت پیگیری می‌کنیم
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 18:38:22
عصر کرد - رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معاون کرمانشاه عنوان کرد: اتاق بازرگانی در حال گردآوری و تدوین مطالبات قانونی فعالان و کارآفرینان بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف است و این مطالبات را در سفر رئیس جمهور با جدیت پیگیری می‌کنیم.
رضا سلیم‌ساسانی با اعلام این مطلب افزود: رهبر معظم انقلاب، امسال را به عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری کرده‌اند و در همین راستا مجموعه اتاق بازرگانی کرمانشاه به عنوان نماینده بخش خصوصی و کارآفرینان و سرمایه‌گذاران حوزه‌های مختلف، در راستای تحقق این اولویت تمام توان خود را بکار می‌گیرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد: در همین راستا اتاق بازرگانی در آستانه سفر رئیس جمهور محترم به استان کرمانشاه در حال گردآوری و تدوین مشکلات، موانع و مطالبات قانونی فعالان، کارآفرینان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با اولویت فراهم کردن بسترها در زمینه سرمایه‌گذاری برای تولید در حوزه‌های مختلف است.
رئیس اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: مسائل، مشکلات و موانع مطرح شده توسط کارشناسان اتاق بازرگانی جمع بندی خواهند شد و در قالب یک بسته در نشست رئیس جمهور با کارآفرینان و سرمایه‌گذاران کرمانشاهی ایشان تقدیم خواهد شد.
رضا سلیم‌ساسانی عنوان کرد: اتاق بازرگانی تلاش می‌کند در این مسیر نظرات و مطالبات و مشکلات طیف وسیعی از تولیدکنندگان، صنعتگران و کارآفرینان را گردآوری کند و به عنوان یک نقشه راه به مدیران ارشد اقتصادی کشور ارائه کند.
رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه مشکلات و موانع در مسیر سرمایه‌گذاران و کارآفرینان کرمانشاهی را بسیار بیشتر از استان‌های برخوردار و توسعه یافته توصیف کرد و گفت: امیداواریم دکتر پزشکیان با دستور ویژه یه تیم اقتصادی هیأت دولت، بسترهای رفع موانع و مشکلات سرمایه‌گذاری در کرمانشاه را فراهم کنند و شاهد نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تحقق اولویت سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید باشیم.
انتهای پیام/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/991209/مطالبات-بخش-خصوصی-را-در-سفر-رئیس-جمهور-با-جدیت-پیگیری-می‌کنیم
بستن   چاپ