عصر کرد
اقتصاد قدرتمند با استعدادهای اقلیمی و دانش بنیان در کشور شکل بدهیم
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 15:07:05
عصر کرد - به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین«سیدمهدی خاموشی»رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه امروز دوم اردیبهشت در مراسم بهره‌برداری از مجموعه تالارهای «احسان ماندگار» در شهر کرمان اظهار کرد: هدف این مجموعه، خدمات عمومی و ارائه خدمات متنوع به مردم است و برای همین پای کار ایستادیم و اجازه ندادیم نیمه کاره به فروش برسد و بابت تاخیر در اجرای پروژه عذرخواهی می‌کنم.
وی افزود: امسال چند پروژه را در سطح کشور آغاز کردیم تا کمتر از یک سال و نیم به اتمام برسانیم و اجرای بخش زیادی از یک طرح در استان فارس نشان داد، می‌شود با دقت نظر بالا و سرعت، کار را پیش برد.
خاموشی در ادامه با اشاره به شعار سال(سرمایه‌گذاری برای تولید) بیان کرد: مقام معظم رهبری چندین سال جهاد اقتصادی را به عنوان فرمان جهادی جامعه قرار می‌دهند و سال‌ها پیرامون حوزه اقتصادی صحبت می‌کنند و علت این است که ما باید حرکت اقتصادی رو به پیش و اقتصاد درون‌زا و مولد در کشور داشته و اقتصاد قدرتمند با استفاده از استعدادهای اقلیمی و نیروی انسانی کارآمد و دانش بنیان در کشور شکل بدهیم و این تعارف نیست و الزامِ حرکت رو به پیش است.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه امنیت غذایی و زنجیره‌های پروتئین از موضوعات جدی در کشور است، گفت: شعار امسال ویژگی خاصی دارد و مخاطب آن مردم و دولتمردان هستند و میزان تولید باید به قدری صورت بگیرد که ارزآوری صورت گیرد و پول ملی را قوت ببخشد و همه ما مسئول و مخاطب این شعار هستیم و هر کس باید در حد توان خود اقدام کند
وی در بخش دیگر سخنانش تصریح کرد: انقلاب اسلامی برای احیاء تفکر دینی و احیاء دین اسلام به عرصه وجود پا گذاشت و رشد دانش، تولید دانش بنیان و فناورانه در راستای تفکر قرآنی است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در پایان سخنانش گفت: سازمان در اقتصاد دریاپایه و نیروگاه‌های خورشیدی و بادی، مسکن نخبگان و ... اقداماتی آغاز کرده و در حوزه دانش بنیان‌ها در عرصه‌های مختلف اقدامات در حال توسعه است و در کشاورزی و زنجیره‌ها کار به طور وسیع آغاز شده و ظرفیت زیادی در استان‌های مختلف داریم.
انتهای پیام/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/991056/اقتصاد-قدرتمند-با-استعدادهای-اقلیمی-و-دانش-بنیان-در-کشور-شکل-بدهیم
بستن   چاپ