عصر کرد
ریزش ساختمان متروکه در کرمانشاه
سه شنبه 2 ارديبهشت 1404 - 09:53:25
عصر کرد - رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه از ریزش ساختمان متروکه در کرمانشاه و احتمال وجود افراد زیر آوار خبر داد و گفت: آتش‌نشانی در خال آواربرداری است. - اخبار استانها -
سعید قادری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه شب گذشته یک واحد ساختمان قدیمی و متروکه در شهر کرمانشاه فروریخت، اظهار کرد: افراد حاضر در محل از احتمال وجود افراد زیر آوار اطلاع دادند که باوجود تلاش چند ساعته و آواربرداری تا ساعت 7 صبح فردی یافت نشد.
وی افزود: بلافاصله بعد از اطلاع از فروریختن این ساختمان در میدان وزیری تیم های امدادی آتش نشانی از ایستگاه های شماره سه، چهار و نجات مرکزی، همچنین تیم زنده یاب هلال احمر وپرسنل شهرداری منطقه 3 به محل حادثه اعزام شدند.
قادری گفت: هماهنگی لازم با فرماندار محترم کرمانشاه و مدیرکل محترم بحران استانداری نیز در جهت تسریع در روند آوار برداری انجام شده است.
انتهای پیام/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/990772/ریزش-ساختمان-متروکه-در-کرمانشاه
بستن   چاپ