عصر کرد
154 میلیون مترمکعب گاز سی ان جی در کردستان مصرف شد
دوشنبه 1 ارديبهشت 1404 - 10:59:16
عصر کرد - به گزارش بازار، جهانبخش نوکانی روز دوشنبه در جلسه معارفه معاون فنی عملیاتی منطقه کردستان، بر لزوم جایگزینی سوخت پاک CNG به جای بنزین به دلیل صرفه اقتصادی و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه هم اکنون 54 جایگاه سی ان جی در استان به شهروندان خدمات ارائه می‌دهد، افزود: کارشناسان فنی برای خدمات رسانی مطلوب به شهروندان، وضعیت عملکرد و تجهیزات فنی این جایگاه‌ها را به صورت مستمر پایش می‌کنند.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کردستان اضافه کرد: ظرفیت توزیع روزانه بیش از یک میلیون و 200 هزار مترمکعب سوخت سی ان جی در استان وجود دارد.
نوکانی ادامه داد: تعیین صحت عملکرد 336 نازل در جایگاه های سی ان جی انجام شده است و جایگاه ها گواهینامه سلامت از اداره استاندارد دریافت کرده اند.
در این جلسه از خدمات فرهاد سلطانی تقدیر و جلال حمه حسنی به عنوان معاون فنی عملیاتی پخش منطقه کردستان معرفی شد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/990194/154-میلیون-مترمکعب-گاز-سی-ان-جی-در-کردستان-مصرف-شد
بستن   چاپ