عصر کرد
آسفالت 278 هزار متر معابر سنندج/بهره‌برداری از پارک 30هکتاری
شنبه 30 فروردين 1404 - 09:49:03
عصر کرد - شهردار سنندج از آسفالت 278 هزار متر از معابر و محلات شهرک بهاران سنندج خبر داد و گفت: امسال نیز پارک 30 هکتاری نیشتمان در مسیر 4.19 بهاران به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، شهرک بهاران سنندج، نگینی در حاشیه شهر که سال‌ها با انبوهی از مشکلات دست‌وپنجه نرم می‌کرد، این روزها شاهد رویش جوانه‌های امید است.
سیدانور رشیدی، شهردار سنندج با تشریح اقدامات گسترده شهرداری در این شهرک 1200 هکتاری، نویدبخش آینده‌ای روشن‌تر برای ساکنان این منطقه است. سخنان صادقانه او در جمع مردم شهرک بهاران، نه تنها بازگوکننده چالش‌های دیرینه، بلکه ترسیم‌کننده افق‌های پیش‌رو است. دهه‌ها بی‌توجهی، بهاران را با مشکلاتی نظیر ترافیک طاقت‌فرسا، کمبود فضای سبز و وعده‌های عمل نشده دستگاه‌های مسئول مواجه کرده بود، اما اکنون مدیریت شهری سنندج با عزم راسخ کمر همت بسته تا این عقب‌ماندگی‌ها را جبران کند. مهم‌ترین چالش بهاران، گلوگاه ترافیکی ورودی آن است؛ جایی که تردد روزانه 70 تا 80 هزار نفر، زندگی را برای ساکنان دشوار ساخته است. در همین راستا، خبر مسرت‌بخش در دستور کار قرار گرفتن طرح تفصیلی ادامه بلوار اتصال دیوار دانشگاه کردستان به بلوار دانشجو، کورسوی امیدی در دل بهارانی‌ها روشن کرده است. شهردار با تأکید بر ضرورت همکاری مالکان برای تملک اراضی، عزم جدی مدیریت شهری برای تحقق این پروژه حیاتی را به نمایش گذاشت.
تلاش‌های شهرداری تنها به گره ترافیکی محدود نمی‌شود. آغاز پیاده‌روسازی خیابان سیروان در شهرک زاگرس و اجرای پارک 36 هکتاری پیرچنار، با هدف حفظ این ریه سبز برای نسل امروز و فردا، نشان از نگاه جامع و آینده‌نگرانه مدیریت شهری دارد. اختصاص 26 میلیارد تومان برای آسفالت فاز اول این پارک، گواهی بر این مدعاست. خبر برنامه‌ریزی برای ایجاد دو مسیر دسترسی جدید به شهرک بهاران نیز، نویدبخش تسهیل در رفت‌وآمد و کاهش بار ترافیکی خواهد بود.
نگاهی به آمار اقدامات انجام شده در دوره فعلی شهرداری در بهاران، خود گویای حجم تلاش‌های صورت گرفته است: 278 هزار متر مربع آسفالت، 106 هزار متر مربع پیاده‌روسازی، 77 هزار متر جدول‌گذاری و 4 هزار و 300 متر دیوارچینی، ارقامی نیستند که بتوان به سادگی از کنار آن‌ها گذشت. این اعداد، ترجمان عملی وعده‌هایی است که رنگ واقعیت به خود گرفته‌اند.
خبر بهره‌برداری از پارک 30 هکتاری نیشتمان در مسیر 4.19 بهاران در سال جاری و تأکید شهردار بر توسعه متوازن فضای سبز در تمام نقاط شهر، نشان از درک عمیق مدیریت شهری از نیازهای اساسی شهروندان دارد. ایجاد پارک‌های درون محلی و بازارهای میوه و تره‌بار در شهرک بهاران نیز، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای رفاه و دسترسی آسان ساکنان به خدمات شهری است.
در کنار این اقدامات ارزشمند، شهردار سنندج با شفافیت تمام به مشکلات موجود و چالش‌های پیش‌رو نیز اشاره کرد. انتقاد از عدم عمل به تعهدات برخی تعاونی‌های مسکن و درخواست همکاری از اداره راه و شهرسازی برای رفع این معضلات، نشان از رویکرد مسئولانه و دغدغه‌مند او دارد. اذعان به محدودیت‌های مالی شهرداری و درخواست همراهی شهروندان، بیانگر این واقعیت است که توسعه و آبادانی شهر، نیازمند مشارکت همگانی است.
مطالبه واگذاری 21 هکتار اراضی مسکونی طلب شهرداری از راه و شهرسازی، می‌تواند فرصتی طلایی برای ارائه خدمات بیشتر به شهروندان باشد. تأکیدات استاندار نیز برای خدمت به مردم نیز، پشتوانه‌ای قوی برای برنامه‌های آتی مدیریت شهری در بهاران است. وعده‌هایی نظیر آسفالت خیابان‌های پیروزی، امام محمد غزالی، بلوار حمدی و سیروان، اتصال کمربندی آبیدر به خیابان 15 خرداد و احداث چند میدان ورزشی، همگی نشان از تداوم روند توسعه و آبادانی در این شهرک دارد.
توسعه عادلانه خدمات در سطح شهر، اولویت اصلی مدیریت شهری است و توزیع عادلانه امکانات، حقی مسلم برای تمامی شهروندان. تلاش برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با خرید 20 دستگاه اتوبوس، که 5 دستگاه آن تاکنون تحویل گرفته شده، نیز در همین راستا قابل ارزیابی است.
سیدانور رشیدی در پایان سخنان خود، با تواضع و رویکرد اخلاق‌مدارانه، آنچه انجام شده را حاصل کار تیمی دانست و خواستار همراهی و همکاری هر چه بیشتر مردم در مسیر توسعه و آبادانی شهر شد. این رویکرد همدلانه و مسئولانه، بی‌شک کلید موفقیت در تحقق اهداف بلندپروازانه مدیریت شهری سنندج خواهد بود.
بهاران امروز، به یمن تلاش‌های شبانه‌روزی شهردار و همکارانشان، رنگ و بوی امید به خود گرفته است. این شهرک، که روزگاری نماد مشکلات و کاستی‌ها بود، اکنون به کارگاهی بزرگ تبدیل شده که در آن، چرخ‌های توسعه و آبادانی بی‌وقفه در گردش است. بی‌شک، با تداوم این روند و همراهی شهروندان، بهارانِ فردا، به مراتب زیباتر، آبادتر و سرزنده‌تر خواهد بود.
انتهای پیام/486/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/989110/آسفالت-278-هزار-متر-معابر-سنندج-بهره‌برداری-از-پارک-30هکتاری
بستن   چاپ