عصر کرد
ایران مقتدر در برابر زبان تهدید در مذاکرات تسلیم نمی‌شود
جمعه 29 فروردين 1404 - 15:27:02
عصر کرد - به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه
، حجت‌الاسلام و المسلمین علی آل‌آقا در امروز 29 فروردین کرمانشاه، مذاکرات را یکی از مسائل مهم روز برشمرد و با بیان اینکه ملت ایران ملتی اهل مذاکره و منطق است، اظهار کرد: جهانیان بدانند زبان احترام تنها زبانی است که در ایران به رسمیت شناخته می‌شود و استفاده از زبان تهدید، تحکم و قلدری در مذاکره با ایران بی‌فایده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی تاکید کرد: مذاکره تنها زمانی می‌تواند معنا داشته باشد که طرف مقابل واقعیات را بپذیرد و به تعهدات خود پایبند باشد.
امام جمعه موقت کرمانشاه با بیان اینکه غنی‌سازی و تعطیل شدن صنعت هسته‌ای ایران قابل مذاکره نیست، افزود: در هیچ پیمانی گفته نشده کشورها حق غنی‌سازی ندارند، تنها تاکید شده که نباید به سمت تسلیحاتی شدن انرژی هسته‌ای رفت و ما نیز بارها اعلام کرده‌ایم که دنبال ساخت بمب اتم نبوده و نیستیم.
آل‌آقا با بیان اینکه استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای را حق خود می‌دانیم، خاطرنشان کرد: اگر بخواهند در قالب مذاکره ملت ایران را از این حق محروم کنند، باید بدانند که در مقابل زورگویی آنها راه مبارزه، جهاد و مقاومت را در پیش داریم.
وی سپس به استمرار جنایات رژیم صهیونیستی در غزه در برابر دیدگان جهانیان اشاره کرد و ضمن محکوم کردن این جنایات اظهار کرد: رژیم صهیونیستی در نبرد آشکار با تمام ارزش‌های انسانی است و بیش از دو میلیون انسان غیرنظامی بی‌دفاع را از آب، غذا و دارو محروم کرده است.
آل‌آقا گفت: به مردم مجاهد و سرافراز غزه و یمن و محور مقاومت در دیگر کشورها اعلام می‌کنیم که تا آخرین قطره خون در کنار آنها خواهیم ماند.
کرمانشاهیان، امروز پس از اقامه نماز جمعه، با برپایی راهپیمایی جمعه‌های خشم، حمایتشان را از مردم مظلوم غزه نشان دادند.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/988809/ایران-مقتدر-در-برابر-زبان-تهدید-در-مذاکرات-تسلیم-نمی‌شود
بستن   چاپ