عصر کرد
فاجعه دفاعی استقلال؛ وقتی مرادمند 2 متر آفساید را پر کرد +عکس
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 20:00:07
عصر کرد - به گزارش آفتاب نو، در صحنه ای که اریک بایناما با سیدحسین حسینی تک به تک شد، همه تله آفساید را رعایت کرده بودند به جز محمدحسین مرادمند که 2 متر آفساید را پرکرده بود.
صحنه ای که از لحظه آفسایدگیری مرادمند منتشر شده است، در فوتبال محلی هم دیده نمی شود اما به لطف این مدافع ناآماده، هواداران فوتبال صحنه ای را مشاهده کردند که خیلی کم در سطح اول فوتبال دیده می شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این خطای فاحش دفاعی، ضعف سازماندهی خط دفاع استقلال را آشکار کرد. در چند ماه اخیر، استقلال با دریافت گل‌های متعدد مواجه شده و آمار دفاعی آن نسبت به فصل گذشته افت محسوسی داشته است. برخی کارشناسان معتقدند چنین اشتباهاتی ناشی از فشار روانی بر بازیکنان استقلال است، به‌ویژه پس از حواشی اخیر مانند محرومیت‌ها و انتقادات از عملکرد تیم که باعث شده این تیم حال خوبی نداشته باشد.
مرادمند اگر خودش این صحنه را مشاهده کند، به این نتیجه می رسد که کیفیتی در حد استقلال ندارد و بهتر است خودش در پایان فصل از حضور در این تیم خداحافظی کند.

عصر کرد

+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟ تلفات جاده‌ای؛ ضرورت آموزش و رعایت قوانین برای حفظ جمعیت فعال مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/987988/فاجعه-دفاعی-استقلال؛-وقتی-مرادمند-2-متر-آفساید-را-پر-کرد--عکس
بستن   چاپ