عصر کرد
برنامه‌های هفته ارتش در کردستان
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 10:17:01
عصر کرد - فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 بهمن کردستان برنامه‌های هفته ارتش در استان را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، امیر سرتیپ دوم جابرآباد زردشتی امروز با حضور در بخش خبری صبحدم مرکز کردستان گفت: در ایام دهه ارتش برنامه‌های مختلفی پیش بینی شده که به خوبی در حال اجراست.
وی افزود: برگزاری مسابقات نیرو‌های زمینی، پیاده روی خانوادگی، غبار روبی مزار شهدا، رژه پیاده و موتوری نیرو‌های زمینی و مسلح استان از جمله این برنامه هاست.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 بهمن کردستان گفت: رژه نیرو‌های زمینی روز جمعه 29 فروردین به صورت عمومی در چهارراه حاجی آباد سنندج برگزار می‌شود و اقتدار نیرو‌ها به نمایش گذاشته می‌شود.
امیر سرتیپ دوم زردشتی عنوان کرد: در این برهه از زمان که کشور از سوی دشمنان مورد تهدید قرار گرفته است، نیرو‌های زمینی، هوایی و دریایی ارتش با به کارگیری صحیح و به روزرسانی تجهیزات و امکانات در آمادگی کامل به سر می‌برد.
وی با تاکید بر اینکه در تولید سلاح‌های مختلف وابستگی به کشور‌های خارجی نداریم، گفت: ارتش خود را از مردم می‌داند و در برهه‌های مختلف که شاهد مشکلات کشور بوده است، با تمام توان به موضوع ورود کرده است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/986763/برنامه‌های-هفته-ارتش-در-کردستان
بستن   چاپ