عصر کرد
وجود 80پروژه گردشگری نیمه تمام درکردستان|تکمیل هتل لاله سنندج نیازمند 700میلیارد تومان است
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 15:33:18
عصر کرد - منصور مهرزاد در گفتگو با خبرنگار بازار ضمن اشاره به فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته در راستای توسعه زیرساخت های گردشگری استان کردستان، اظهار کرد: در حال حاضر ده ها پروژه در این بخش در دست اجراست که بخش زیادی از این پروژه ها از سوی بخش خصوصی دنبال می شود.
وی با اشاره به شناسایی پروژه های نیمه تمام در زمینه گردشگری در استان کردستان، گفت: در حال حاضر 80 پروژه نیمه تمام گردشگری با پیشرفت های فیزیکی مختلفی در استان کردستان وجود دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان عنوان کرد: برای بهره برداری از این پروژه های نیمه تمام در حوزه گردشگری در استان کردستان نیازمند بیش از سه هزار میلیارد تومان هستیم.
مهرزاد ضمن اشاره به یکی از مهمترین پروژه های حوزه گردشگری در استان کردستان گفت: تکمیل پروژه هتل لاله سنندج به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های استان، 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی اظهار کرد: مشکل اصلی این پروژه کمبود اعتبار است و از آنجا که اعتبارات استان جوابگوی نیاز این پروژه نیست، باید اختصاص اعتبار آن در سطح ملی پیگیری شود.
وی ازبرگزاری جلسات مشترک با سرمایه گذاران این پروژه خبر داد و گفت: اعلام آمادگی شده که برای تکمیل پروژه هتل لاله از مشارکت دیگر سرمایه گذاران نیز استفاده می‌شود .
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان بر لزوم دریافت به موقع تسهیلات برای اتمام پروژه‌ها تاکید کرد و گفـت: در سال‌های اخیر به دلیل معرفی گردشگری استان و رونق آن در تامین زیرساخت‌های استان با کمبود مواجه هستیم و این مهم نیازمند سرمایه گذاری‌های بیشتری است.
مهرزاد اضافه کرد: در حال حاضر 33 هتل در سطح داریم و چند پروژه دیگر در دست اقدام است، اما با تکمیل شدن همه‌ی آنها بازهم در زیرساخت‌های اقامتی استان کمبود خواهیم داشت.
مهرزاد از فراهم کردن 85 بسته سرمایه گذاری در استان خبر داد و گفت: برای توسعه زیرساخت گردشگری استان از همکاری سرمایه گذاران استقبال می‌کنیم و در همین راستا مشوق های خوبی هم در نظر گرفته شده است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/985718/وجود-80پروژه-گردشگری-نیمه-تمام-درکردستان|تکمیل-هتل-لاله-سنندج-نیازمند-700میلیارد-تومان-است
بستن   چاپ