عصر کرد
تکمیل پروژه هتل لاله سنندج 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 13:46:10
عصر کرد - مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت: تکمیل پروژه هتل لاله سنندج به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های استان، 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، مهرزاد امروز در بخش خبری صبحدم اظهار کرد: مشکل اصلی این پروژه کمبود اعتبار است و از آنجا که اعتبارات استان جوابگوی نیاز این پروژه نیست، باید اختصاص اعتبار آن در سطح ملی پیگیری شود.
وی ازبرگزاری جلسات مشترک با سرمایه گذاران این پروژه خبر داد و گفت: اعلام آمادگی شده که برای تکمیل پروژه هتل لاله از مشارکت دیگر سرمایه گذاران نیز استفاده می‌شود .
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان بر لزوم دریافت به موقع تسهیلات برای اتمام پروژه‌ها تاکید کرد و گفـت: در سال‌های اخیر به دلیل معرفی گردشگری استان و رونق آن در تامین زیرساخت‌های استان با کمبود مواجه هستیم و این مهم نیازمند سرمایه گذاری‌های بیشتری است.
مهرزاد اضافه کرد: در حال حاضر 33 هتل در سطح داریم و چند پروژه دیگر در دست اقدام است، اما با تکمیل شدن همه‌ی آنها بازهم در زیرساخت‌های اقامتی استان کمبود خواهیم داشت.
وی عنوان کرد: در حال حاضر 80 پروژه گردشگری نیمه تمام در استان داریم که برای اتمام آن سه هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که بخش خصوصی هم در آن مشارکت دارند.
مهرزاد از فراهم کردن 85 بسته سرمایه گذاری در استان خبر داد و گفت: برای توسعه زیرساخت گردشگری استان از همکاری سرمایه گذاران استقبال می‌کنیم.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/985684/تکمیل-پروژه-هتل-لاله-سنندج-700-میلیارد-تومان-اعتبار-نیاز-دارد
بستن   چاپ