عصر کرد
بارگیری 5 هزار تن گندم از کرمانشاه به کهگیلویه و بویراحمد
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 17:50:33
عصر کرد - صدا و سیما / 5 هزار تُن گندم معادل 500 دستگاه کامیون از استان کرمانشاه به مقصد کهگیلویه و بویراحمد، بارگیری و منتقل می‌شود.
علی ملکشاهی، مدیرکل غله استان کرمانشاه اظهار کرد: این مقدار گندم با مساعدت مدیرکل غله کرمانشاه و برای رفع نیاز مردم استان ارسال می شود.
ملکشاهی در دیدار با همتای خود که از یاسوج به کرمانشاه سفر کرده بود، با اعلام اینکه بخش قابل توجهی از گندم مورد نیاز کهگیلویه و بویراحمد از گندم تولیدی کرمانشاه تأمین می‌شود، گفت: در اسرع وقت، 5 هزار تُن گندم با کیفیت این استان برای رفع نیاز مردم کهگیلویه و بویر احمد، تحویل آن استان می‌شود.
در جلسه مشترک مدیران کل غله کرمانشاه و کهگیلویه و بویراحمد، ملکشاهی از استان کرمانشاه به عنوان یکی از قطب‌های تولید گندم کشور نام برد و خاطرنشان کرد: حجم قابل توجهی از گندم آن استان از طریق حمل و نقل جاده‌ای و ریلی به منظور تأمین بخشی از گندم مورد نیاز سایر استان‌ها به اقصی نقاط کشور حمل می‌شود.
بازار

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/985187/بارگیری-5-هزار-تن-گندم-از-کرمانشاه-به-کهگیلویه-و-بویراحمد
بستن   چاپ