عصر کرد
کاهش 10.8 درصدی آمار سرقت در کردستان
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 15:41:12
عصر کرد - سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان گفت: آمار سرقت در استان کردستان در سال گذشته 10.8 نسبت به سال 1402 کاهش داشت.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، بهادر اسدی امروز _یکشنبه بیست‌وچهارم فروردین_ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پیشگیری از وقوع سرقت باید در اولویت دستگاه‌های مسئول قرار گیرد، اظهار کرد: با توجه به آمار سرقت احصاء شده توسط فرماندهی انتظامی استان کردستان، شاهد کاهش 10.
8 درصدی سرقت در سال گذشته نسبت به سال 1402 در استان بودیم. وی افزود: بر اساس سند تحول قضائی باید اقدامات پیشگیرانه و قاطعانه در خصوص افرادی که نظم و امنیت جامعه را برهم زده و به اموال مردم خسارت وارد می‌کنند صورت گیرد.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان با اشاره به اقدامات این معاونت در پیشگیری و کاهش وقوع سرقت، گفت: سال گذشته یک جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با موضوع پیشگیری از سرقت و هشت جلسه طرح جامع پیشگیری از سرقت در این معاونت برگزار شد که در این جلسات راهکارهایی جهت پیشگیری از سرقت شناسایی و در قالب مصوباتی به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ شد و نظارت بر اجرای مصوبات قرارگاه استانی تا حصول نتیجه ادامه دارد.
اسدی از پیگیری شناسایی و دستگیری معتادان متجاهر دخیل در پرونده‌های سرقت خبر و داد و اضافه کرد: در سال 1403 از همه ضایعات فروشی‌های شهرستان سنندج در هفت مرحله جهت شناسایی مال‌خرها و رابطان سارقان از طریق گشت ویژه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و پلیس نظارت بر اماکن عمومی، پلیس آگاهی، اداره صنعت معدن و تجارت و سایر دستگاه‌های مرتبط، بازدید به عمل آمد.
وی تصریح کرد: شناسایی محل اختفا و دستگیری محکومان قطعی قضائی متواری مرتبط با پرونده‌های سرقت با هدف پیشگیری از تکرار جرم در دستور کار این معاونت قرار دارد.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان با بیان اینکه افزایش ورودی پرونده‌های موضوع سرقت به محاکم قضائی اغلب ناشی از ناآگاهی مردم نسبت به تکالیفشان در مراقبت از اموال و دارایی‌هایشان است، خاطرنشان کرد: ارتقا آگاهی‌های عمومی مردم و گروه‌های هدف و آشنایی آنها با اصول پیشگیری و خود مراقبتی و نحوه مراقبت از اموال و دارایی‌هایشان، سبب کاهش ورودی پرونده به محاکم قضائی می‌شود.
کد خبر 857296

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/985114/کاهش-108-درصدی-آمار-سرقت-در-کردستان
بستن   چاپ