عصر کرد
6 اثر جدید کردستان ثبت ملی شد
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 13:32:03
عصر کرد - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از ثبت 6 اثر از استان در فهرست آثار منقول و غیرمنقول کشور خبر داد. - اخبار استانها -
منصور مهرزاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، اظهار داشت: در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی منقول و غیر‌منقول، پس از بررسی و تبادل نظر 6 اثر و محوطه تاریخی استان به منظور ثبت در فهرست میراث‌فرهنگی کشور مورد تأیید قرار گرفت.
وی افزود: آثار غیرمنقول شامل خانه اربابی فتح‌الله، خانه اسدی تیژ تیژ و محوطه از مریوان در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان، عنوان کرد: در این جلسه همچنین سه اثر ارزشمند از کردستان شامل لوح گلی، بازوبند مفرغی و آثار نقاشی استاد نیک‌پی در فهرست آثار میراث منقول تاریخی کشور به ثبت رسید.
مهرزاد تصریح کرد: باید در راستای حفظ و حراست از این آثار ارزشمند ثبت شده که به نوعی نمادی از سابقه تاریخی استان هستند، برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات لازم انجام شود.
انتهای پیام/486/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/985045/6-اثر-جدید-کردستان-ثبت-ملی-شد
بستن   چاپ