عصر کرد
رنجبر: مذاکره با عزت، حکمت و مصلحت انجام می‌شود
يکشنبه 24 فروردين 1404 - 10:34:51
عصر کرد - نماینده کرمانشاه در مجلس با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان گفت: مذاکرات باید با حفظ اصول سه‌گانه نظام انجام شود و حمایت از دولت در این مسیر ضروری است. - اخبار سیاسی -
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، فضل‌الله رنجبر نماینده کرمانشاه در مجلس، در جریان نشست علنی امروز مجلس، در واکنش به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان گفت: در شرایط فعلی ما نیازمند همدلی و انسجام در کشور هستیم.
وی افزود:ما باید امروز از دست‌اندرکاران سیاست خارجی کشورمان حمایت کنیم و امروز هم با انسجام و وحدت پشت سر مقام معظم رهبری از تیم مذاکره کننده حمایت می‌کنیم و این روحیه وحدت و انسجام را باید تقویت کنیم.
نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما بر اساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت مذاکره می‌کنیم و بر همین اساس هم به دولت اعتماد خواهیم داشت و حمایت‌های لازم را بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری باید داشته باشیم.
رنجبر تاکید کرد: تندروی‌ها پاسخ نمی‌دهد و آنچه فصل الخطاب همه مسائل ماست، دیدگاه‌های ارزشمند مقام معظم رهبری است.
انتهای پیام/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/984924/رنجبر--مذاکره-با-عزت،-حکمت-و-مصلحت-انجام-می‌شود
بستن   چاپ