عصر کرد
نیاز 9 میلیاردی برای رفع ایرادات استادیوم آزادی کرمانشاه
جمعه 22 فروردين 1404 - 13:05:03
عصر کرد - بهمن اختیاریدر گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعلام فدراسیون فوتبال درباره وضعیت استادیوم آزادی کرمانشاه، اظهار کرد: ادامه میزبانی تیم فوتبال بعثت در رقابت‌های لیگ دسته اول کشور، به رفع نواقص موجود در این ورزشگاه مشروط شده است.
وی با بیان اینکه بازدیدهای میدانی و گزارش‌های فنی فدراسیون، پنج ایراد اساسی را در زیرساخت‌های استادیوم شناسایی کرده، افزود: بر اساس برآوردهای اولیه، حدود 9 میلیارد تومان برای رفع این نواقص نیاز است که این رقم قرار است توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تأمین شود.
اختیاری درباره جزئیات این ایرادات توضیح داد: نواقص شامل تقویت سیستم نورافکن‌ها برای برگزاری بازی‌های شبانه، سکوریت کردن و ایمن‌سازی جایگاه ویژه، اجرای عملیات زهکشی به منظور جلوگیری از جمع شدن آب، نوسازی راهروها و تجهیز کامل رختکن‌هاست.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان کرمانشاه تأکید کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، عملیات اجرایی رفع این ایرادات پس از پایان سه بازی خانگی باقیمانده تیم بعثت در فصل جاری آغاز خواهد شد و پیش‌بینی می‌شود استادیوم آزادی کرمانشاه برای فصل آینده رقابت‌های لیگ دسته اول به‌طور کامل به استانداردهای مورد نظر فدراسیون فوتبال برسد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: نگاه ما در این پروژه، ارتقای سطح زیرساخت‌های فوتبال در کرمانشاه است و تلاش می‌کنیم با بهره‌گیری از اعتبارات ملی و استانی، شرایط مطلوبی را برای تیم بعثت و سایر تیم‌های ورزشی فراهم کنیم.
اختیاری با قدردانی از حمایت مسئولان استان به‌ویژه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی افزود: امیدواریم با اجرای این طرح، کرمانشاه بتواند به عنوان یکی از میزبان‌های شایسته رقابت‌های لیگ دسته اول و حتی بالاتر، در سطح کشور بدرخشد.
وی در پایان از هواداران تیم بعثت خواست در ادامه فصل با حمایت و حضور پرشور خود در ورزشگاه، انگیزه و انرژی لازم را به تیم منتقل کرده و از این فرصت برای نمایش توان فوتبال کرمانشاه در سطح ملی بهره‌برداری شود.
کد خبر 6431207

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/984007/نیاز-9-میلیاردی-برای-رفع-ایرادات-استادیوم-آزادی-کرمانشاه
بستن   چاپ