عصر کرد
جبران عقب‌ماندگی کریدور شمال – جنوب در کردستان، با تخصیص بودجه جهشی میسر است
سه شنبه 19 فروردين 1404 - 09:54:58
عصر کرد - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، آرش زره‌تن لهونی در این بازدید که با حضور هوشنگ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت زیرساخت انجام شد، گفت: روند اجرایی پروژه کریدور شمال جنوب در کردستان نسبت به سایر استان‌ها بسیار کند است و فقط پنجاه درصد آن به بهره‌برداری رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: این مسیر بسیار پرخطر است و بیشترین آمار تصادفات جاده ای را به خوداختصاص داده است ، لذا باید کار را تسریع کنیم تا گذشته جبران شود.
استاندار کردستان اظهار داشت: سهم کردستان از اعتبارات کریدور شمال جنوب از 600 میلیارد تومان در سال گذشته به 2 هزار و 350 میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته و در استان نیز از محل اعتبارات توازن منطقه‌ای هزار میلیارد تومان به این پروژه تخصیص خواهیم داد.
زره‌تن لهونی در ادامه به دستور مدیرعامل شرکت زیرساخت در خصوص برگزاری مناقصه برای واگذاری 17 کیلومتر باقی‌مانده این پروژه در مسیر سقز بانه به پیمانکار طی یکماه آینده اشاره کرد.
کد خبر 2046738

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/982456/جبران-عقب‌ماندگی-کریدور-شمال-–-جنوب-در-کردستان،-با-تخصیص-بودجه-جهشی-میسر-است
بستن   چاپ