عصر کرد
17 میلی‌متر باران هدیه سامانه اخیر به کرمانشاه
يکشنبه 17 فروردين 1404 - 15:31:48
عصر کرد - ایرنا / سامانه بارشی اخیر به استان کرمانشاه که از روز پنجشنبه هفته گذشته این استان را تحت تاثیر خود قرار داده به طور میانگین 17 میلیمتر بارندگی به همراه داشت.
سعید قاسمی، رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه اظهار کرد: بیشترین میزان بارندگی این سامانه بارشی به ترتیب در هرسین با 37، کنگاور 34 میلی متر و کمترین میزان نیز در قصرشیرین با یک میلی متر به ثبت رسید.
سعید قاسمی افزود: با احتساب بارندگی‌های این چند روز اخیر، میانگین بارش های سال زراعی جاری در استان به 320 میلی‌متر رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال زراعی گذشته 18 درصد و نسبت به دوره بلند مدت 15 درصد کاهش نشان می‌دهد.
وی میانگین بارش ها سال گذشته و دوره بلند مدت در همین تاریخ را به ترتیب 389 و 378 میلی متر اعلام کرد.
رییس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه یادآور شد: بررسی آمارها نشان می دهد از 22 ایستگاه هواشناسی استان تاکنون همگی این ایستگاه ها به غیر از 2 مرکز با کاهش بارندگی ها نسبت به سال زراعی گذشته مواجه هستند.
قاسمی ادامه داد: برهمین اساس شهرستان های پاوه و قصرشیرین با 37، کرند غرب و کنگاور با 34 و جوانرود با 31 درصد کاهش نسبت به سال زراعی گذشته بیشترین میزان کاهش بارندگی را تجربه کرده اند و تنها ایستگاه های حمیل و کامیاران نسبت به سال زراعی گذشته 2 درصد افزایش بارندگی داشتند.
دمای هوا از فردا به طور موقت افزایش می‌یابد
وی اضافه کرد: بر اساس بررسی آخرین داده‌های هواشناسی، از امروز تا روز چهارشنبه، شرایطی پایدار در منطقه تقویت می شود که به استثنای افزایش دمای روزانه و در بعضی ساعات وزش باد و رشد ابر، پدیده قابل توجه دیگری برای سطح استان در پی نخواهد داشت.
قاسمی گفت: در روز دوشنبه عبور موجی کوتاه، ممکن است بارش‌های موقت و پراکنده‌ای بویژه برای مناطق کوهستانی شرق استان در پی داشته باشد ضمن آنکه در روزهای پنجشنبه و جمعه، ورود موجی دیگر، ضمن کاهش نسبی دمای هوا، بارش‌هایی نیز (غالباً به شکل پراکنده) بخصوص برای نواحی غرب و شمال غرب (اورامانات) به همراه خواهد داشت.
بازار

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/981891/17-میلی‌متر-باران-هدیه-سامانه-اخیر-به-کرمانشاه
بستن   چاپ