عصر کرد
کرمانشاه پس از 5 سال میزبان پروازهای حج شد
شنبه 16 فروردين 1404 - 17:54:31
عصر کرد - استاندار کرمانشاه از آمادگی کامل فرودگاه شهید اشرفی برای پذیرایی و بدرقه حجاج خبر داد و گفت: پس از پنج سال انتظار، فرودگاه کرمانشاه بار دیگر میزبان پروازهای حج می‌شود تا زائران این استان، سفر معنوی خود را از دیار خود آغاز کنند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، منوچهر حبیبی در نشستی با دست‌اندرکاران اعزام حجاج، با اشاره به اهمیت فریضه حج به عنوان مظهر وحدت و یکپارچگی مسلمانان، اظهار کرد: بزرگترین عظمت و شوکت جهان اسلام در فریضه حج است که همه مسلمانان کنار هم ید واحدی در مقابل استکبار و دشمنان دین اسلام می‌شوند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با بیان اینکه پروازهای حج از اواخر اردیبهشت‌ماه آغاز خواهد شد، افزود: اولویت اول، اعزام زائران استان به این سفر معنوی است و حدود 850 زائر کرمانشاهی به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم تکریم زائران، تصریح کرد: بهترین و بالاترین سفر هر فرد در طول زندگی، سفر حج است، لذا رفتار با زائران باید در نهایت حرمت و احترام باشد.
حبیبی همچنین از آمادگی این استان برای اعزام زائران استان‌های همجوار از طریق فرودگاه کرمانشاه خبر داد و گفت: شرایط فرودگاه کرمانشاه برای برخی استان‌های همجوار به خوبی فراهم است و در حال حاضر برخی سفرهای آن‌ها از این فرودگاه انجام می‌شود.
وی با اشاره به قرابت فرهنگی استان‌های همجوار، از پیگیری برای استفاده مردم این استان‌ها از ظرفیت فرودگاه کرمانشاه در سفر حج خبر داد و افزود: با از سرگیری پروازهای حج از کرمانشاه، امید است زائران این استان سفری ایمن و معنوی را تجربه کنند.
انتهای پیام/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/981459/کرمانشاه-پس-از-5-سال-میزبان-پروازهای-حج-شد
بستن   چاپ