عصر کرد
از طلای پنهان اقتصاد ملی تا نقطه عطف صنعت پتروشیمی ایران
چهارشنبه 13 فروردين 1404 - 09:37:37
عصر کرد - ایمنا از طلای پنهان اقتصاد ملی و نقطه عطف صنعت پتروشیمی ایران، موفقیت محققان امیرکبیر در بومی‌سازی حسگرهای سنجش شتاب و شیب و ارتقای فراورده‌های نفتی با تجهیزات و روش آزمون‌های تخصصی در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ صنعت نساجی طلای پنهان اقتصاد ملی می‌رویم، در ادامه نیز نقطه عطف صنعت پتروشیمی ایران مطرح شده است، همچنین رشد 121 درصدی صادرات و 27 درصدی اشتغال دانش‌بنیان‌ها در سال 1402، موفقیت محققان امیرکبیر در بومی‌سازی حسگرهای سنجش شتاب و شیب و ارتقای فراورده‌های نفتی با تجهیزات و روش آزمون‌های تخصصی نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

عصر کرد

صنعت نساجی، طلای پنهان اقتصاد ملی صنعت نساجی ایران با ظرفیت‌های بالقوه، به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه اقتصادی کشور فرصت‌های زیادی را برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی فراهم کرده است، با توجه به سیاست‌های حمایتی دولت و افزایش تقاضا در بازار، این صنعت می‌تواند به موتور محرکه‌ای برای ایجاد اشتغال، رشد اقتصادی و امیدآفرینی تبدیل شود.

عصر کرد

تأمین خوراک پایدار، نقطه عطف صنعت پتروشیمی ایران صنعت پتروشیمی ایران به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشور، با چالش‌های متعددی در زمینه تأمین خوراک پایدار روبه‌رو است، اما با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، توسعه زیرساخت‌ها و سیاست‌گذاری‌های هوشمندانه، این صنعت می‌تواند به سمت آینده‌ای پایدار و امیدبخش حرکت کند.

عصر کرد

رشد 121 درصدی صادرات و 27 درصدی اشتغال دانش‌بنیان‌ها در سال 1402 میزان صادرات دانش‌بنیان‌ها در سال 1402 رقم 2 هزار و 505 میلیون دلار بوده که نسبت به سال قبل از آن، 121 درصد رشد داشته است، همچنین میزان درآمد محصولات دانش‌بنیان در 1402 به 263 هزار میلیارد تومان رسیده و نسبت به سال 1401 از رشد 6 درصدی برخوردار بوده است.

عصر کرد

موفقیت محققان امیرکبیر در بومی‌سازی حسگرهای سنجش شتاب و شیب محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به بومی‌سازی نوعی ریز حسگر برای سنجش شتاب، شیب و ضربه برای کاربرد در صنایع خودروسازی و پزشکی شدند.

عصر کرد

ارتقای فراورده‌های نفتی با تجهیزات و روش آزمون‌های تخصصی یک شرکت دانش‌بنیان با استفاده از تجهیزات، دستگاه‌ها و روش‌های تست و آزمون پیشرفته، زمینه را برای ارتقای کیفی و نظارت دقیق بر انواع فراورده‌های نفتی فراهم کرده است.
کد خبر 850951

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/980333/از-طلای-پنهان-اقتصاد-ملی-تا-نقطه-عطف-صنعت-پتروشیمی-ایران
بستن   چاپ