عصر کرد
افزایش 20 درصدی مصرف بنزین در کردستان
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 16:45:40
عصر کرد - مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان از افزایش 20 درصدی مصرف بنزین در جایگاه‌های سوخت سطح استان در ایام تعطیلات نوروز امسال نسبت به سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -
جهانبخش نوکانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج درباره تمهیدات و وضعیت جایگاه‌های سوخت در این ایام تعطیلات نوروزی اظهار داشت: ذخیره‌سازی سوخت در همه شهرستان‌ها به ویژه انبار بانه و سنندج انجام شده و اکنون با بیشترین ذخیره‌سازی سوخت در غرب کشور مواجه هستیم و هیچ کمبودی نداریم.
وی با اشاره به آمادگی 240 دستگاه نفتکش برای سوخت‌رسانی به جایگاه‌ها، گفت: ذخیره‌سازی سوخت در انبارها انجام شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان تصریح کرد: در راستای تسریع در خدمت‌رسانی و سوخت‌رسانی, کارت سوخت اضطراری در جایگاه‌های سوخت سطح استان وجود داشته و امسال برای نخستین بار کارت سوخت ویژه مسافران با خودرو پلاک غیربومی فراهم شده و در اختیار رانندگان قرار می‌گیرد.
وی افزود: اکنون مسافران و شهروندان می‌توانند در هر بار مراجعه به جایگاه سوخت 40 لیتر بنزین دریافت کنند.
نوکانی از افزایش 20 درصدی مصرف بنزین در جایگاه‌های سوخت سطح استان در ایام تعطیلات نوروز امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: گزارشاتی مبنی بر سوخت‌گیری چندین باره برخی از رانندگان در طول روز دریافت شده که بررسی می‌شود.
انتهای پیام/481/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/979531/افزایش-20-درصدی-مصرف-بنزین-در-کردستان
بستن   چاپ