عصر کرد
اسکان 22 هزار و 722 نفر مهمان نوروزی در مدارس کردستان
يکشنبه 10 فروردين 1404 - 16:45:26
عصر کرد - معاون آموزش و پرورش کردستان از پذیرش و اسکان 22 هزار و 722 نفر مهمان فرهنگی و غیرفرهنگی در مدارس استان خبر داد. - اخبار استانها -
منوچهر مخدومی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج درباره وضعیت اسکان مسافران نوروزی اظهار داشت: ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان امسال در قالب 11 پایگاه و مرکز رفاهی و 96 مدرسه با 726 اتاق با سطوح ویژه، الف، ب و ج از بیست‌وهشتم اسفند سال گذشته خدمت‌رسانی را آغاز کرده و تا چهاردهم فروردین ماه جاری ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد اتاق؛ 122 اتاق ویژه، 484 اتاق نوع الف و 120 اتاق نیز در سطوح دیگر است، گفت: در مجموع 3631 خانوار فرهنگی و 1719 خانوار غیرفرهنگی تاکنون در مدارس کردستان اسکان یافته‌اند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش کردستان تعداد پذیرش مهمانان نوروزی فرهنگی را 14 هزار و 855 نفر ذکر کرد و افزود: همچنین 7 هزار و 867 نفر غیرفرهنگی و در مجموع 22 هزار و 722 نفر تا امروز پذیرش و اسکان یافته‌اند.
مخدومی با اشاره به کمبود مراکز اقامتی از آمادگی برای افزایش مدارس اسکان خبر داد و عنوان کرد: به اندازه نیاز می‌توانیم تعداد مدارس اسکان را اضافه کنیم و مشکلی در خدمت‌رسانی به مهمانان نوروزی نداریم.
انتهای پیام/481/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/979522/اسکان-22-هزار-و-722-نفر-مهمان-نوروزی-در-مدارس-کردستان
بستن   چاپ