عصر کرد
روز قدس، نماد جهاد و ایستادگی در برابر ظلم است
جمعه 8 فروردين 1404 - 16:43:38
عصر کرد - امام جمعه کرمانشاه گفت: حضور گسترده در روز قدس نشان داد که ملت ایران همچنان در حمایت از قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین ایستاده است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری امروز _ جمعه هشتم فروردین _ در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به اهمیت روز جهانی قدس، آن را روز جهاد، استقامت و ایستادگی خواند و اظهار کرد: شما مردم شریف کرمانشاه با حضور گسترده خود در راهپیمایی روز قدس، پاسخ مردانه و جوانمردانه‌ای به ندای رهبر معظم انقلاب دادید، این حضور عظیم، آن‌هم در ایام تعطیل و روزهای ابتدایی سال، نشان از غیرت و همت ملت ما دارد.
وی افزود: این حضور گسترده نشان داد که ملت ایران همچنان در حمایت از قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین ایستاده است و شما با این حرکت، اجر جهاد فی سبیل‌الله را برای خود ذخیره کرده‌اید.
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به تلاش‌های دشمن برای ایجاد اختلاف در کشور، تصریح کرد: دشمن در تلاش است تا با اختلاف‌افکنی و تهدید، انسجام ملی ما را تضعیف کند، اما غافل از اینکه مردم ما با ایمان عمیق به خدا، قرآن، اهل بیت (ع) و میراث شهدا، هرگز از مسیر خود منحرف نخواهند شد.
غفوری عنوان کرد: این ملت همان ملتی است که با اعتقادات خود انقلاب کرد، جنگ را اداره کرد و شهید داد، امروز هم اگر دشمن کوچک‌ترین تعرضی کند، پاسخ ملت ایران، سیلی محکمی خواهد بود که درس عبرتی برای تاریخ می‌شود.
وی خطاب به ملت فلسطین و مردم غزه، تأکید کرد: حضور گسترده مردم ایران در راهپیمایی روز قدس، پیامی واضح به ملت فلسطین است که بدانند ایران تا پیروزی نهایی و نابودی رژیم صهیونیستی، در کنارشان خواهد بود.
امام جمعه کرمانشاه به لزوم رعایت اصول اخلاقی و حفظ محیط زیست در روز طبیعت تأکید کرد و گفت: در روز طبیعت باید مراقب منابع طبیعی باشیم و از آسیب رساندن به آن‌ها جلوگیری و در حفظ نظافت و پرهیز از گناه و معصیت دقت کنیم.
غفوری با تأکید بر حفظ آثار معنوی ماه رمضان گفت: باید تلاش داشته باشیم تا آثار معنوی این ماه را در زندگی خود حفظ و جامعه‌مان را تا ماه رمضان آینده با تقوا و عمل صالح حفظ کنیم.
کد خبر 853183

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/978596/روز-قدس،-نماد-جهاد-و-ایستادگی-در-برابر-ظلم-است
بستن   چاپ