عصر کرد
رکورد گردشگری نوروزی در کردستان شکسته شد
پنجشنبه 7 فروردين 1404 - 11:15:14
عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، آرش زره‌تن لهونی صبح پنج‌شنبه در جلسه عملکرد اقدامات نوروزی و شعار سال، با اعلام این خبر اظهار کرد: استان کردستان، علی‌رغم همزمانی تعطیلات نوروزی با ماه مبارک رمضان، شاهد افزایش چشمگیر حضور گردشگران بود و این استان، با جاذبه‌های طبیعی و تاریخی منحصربه‌فرد خود، در تعطیلات نوروز 1403، میزبان تعداد قابل توجهی از گردشگران بود.
استاندار کردستان تصریح کرد: از ابتدای تعطیلات نوروز تا 6 فروردین ماه میزان حضور گردشگران نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن 19 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به همزمانی تعطیلات نوروزی با ماه مبارک رمضان، افزود: آمار مسافران نوروزی نشان از افزایش رغبت گردشگران به سفر به کردستان را دارد و نیاز است متناسب با آن، آمادگی خود را برای پذیرش مسافران افزایش دهیم.
استاندار کردستان، با تأکید بر لزوم ایجاد زیرساخت‌ها و امکانات مناسب برای حضور هر چه بیشتر گردشگران، خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های مسئول در رابطه با سفر گردشگران به استان، به نحو مطلوب پای کار بودند و این فعالیت‌ها روزانه رصد می‌شود.
لهونی همچنین از استقبال چشمگیر مسافران و گردشگران از نمایشگاه‌های صنایع دستی برپا شده در استان خبر داد و اعلام کرد: نمایشگاه‌های دیگری نیز در هفته‌های آینده در استان برپا می‌شوند.
وی از برگزاری 36 جشن نوروزی با حضور 92 هزار نفر در استان خبر داد و گفت: این برنامه‌ها با حفظ شانیت مناسبت‌ها در کردستان برگزار شد.
این افزایش آمار گردشگران نشان می‌دهد که استان کردستان به عنوان یک مقصد گردشگری در حال رشد است و برنامه ریزی و سرمایه گذاری برای تقویت زیر ساخت‌های آن بسیار حائز اهمیت است.
کد خبر 6418436

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/978035/رکورد-گردشگری-نوروزی-در-کردستان-شکسته-شد
بستن   چاپ