عصر کرد
خرس قهوه‌ای در منطقه شاهو و کوسالان کردستان مشاهده شد + فیلم
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 12:05:30
عصر کرد - رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان سروآباد گفت: خرس قهوه‌ای از گونه‌های مورد حمایت و در خطر انقراض سازمان محیط زیست در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان مشاهده و تصویربرداری شده است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، عطاالله صادقی امروز _دوشنبه چهارم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مردم منطقه خرس، را سفید توصیف کرده‌اند اما اینگونه نیست و رنگ خرس قهوه‌ای با بالا رفتن سن و همچنین شرایط آب و هوایی و خواب زمستانی به قهوه‌ای روشن متمایل شده و در مقابل نور سفید دیده می‌شود.
وی افزود: از مردم درخواست می‌کنیم که به زیستگاه‌های حیات وحش نزدیک نشوند تا هم برای خود خطراتی در پی نداشته باشد و هم زیستگاهی امن برای تنوع زیستی استان باشد.
منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با مساحت 64 هزار هکتار در حدفاصل شهرستان‌های کامیاران، سروآباد و مریوان واقع شده است که تنوع زیستی بالایی دارد.
این منطقه طبق مصوبه دولت در سال 1387 به جمع مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان درآمده و در این زیستگاه تاکنون 117 گونه پرنده، 23 گونه پستاندار، 17 گونه خزنده و 242 گونه گیاهی شناسایی شده است که می‌توان به گونه‌های پرندگان شکاری، سیاه‌گوش، کل و بز، خرس قهوه‌ای و پلنگ اشاره کرد.
کد خبر 851935

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/976727/خرس-قهوه‌ای-در-منطقه-شاهو-و-کوسالان-کردستان-مشاهده-شد---فیلم
بستن   چاپ