عصر کرد
7 لیدر فعالیت تبلیغی علیه نظام در کردستان دستگیر شدند + جزئیات
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 19:29:20
عصر کرد - به گزارش آفتاب نو، محمد جباری دادستان عمومی و انقلاب مرکز کردستان، اظهار داشت: دستگاه قضایی استان کردستان از اوایل اسفندماه سال 1403، مقابله با عوامل و افرادی که در پوشش جشن‌های نوروزی به دنبال سازماندهی و استفاده از ظرفیت این جشن‌ها برای تبلیغ علیه نظام، هنجارشکنی و اهانت بودند را در دستور کار قرار داد و به این موضوع ورود کرد.
وی گفت: در همین راستا با دستور و تاکیدات رئیس کل دادگستری استان و ورود دادستانی استان، لیدرها و عوامل اصلی این موضوع شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفتند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان افزود: با ورود جدی که صورت گرفته تعدادی از این لیدرهای اصلی شناسایی و حدود 7 نفر نیز دستگیر شدند.
جباری تصریح کرد: این افراد دارای ارتباطات گروهکی و تشکیلاتی بودند و بخشی از این اقدامات با تحکیم، تاکید و پیگیری خود گروهک‌ها انجام شده است.
منبع خبر: همشـهری
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/976519/7-لیدر-فعالیت-تبلیغی-علیه-نظام-در-کردستان-دستگیر-شدند---جزئیات
بستن   چاپ