پلمب 44 واحد صنفی متخلف در کردستان
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 16:13:57
|
|
عصر کرد - معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به بازرسی از 5589 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و ضبط و معدومسازی 9341 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز در استان، گفت: 1629 اخطاریه بهداشتی صادر، 44 واحد صنفی متخلف پلمب و 56 متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی شدند. به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزام بیدارپور به اجرای طرح مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و رمضان اشاره و اظهار کرد: این طرح از یازدهم اسفند سال گذشته آغاز شده است و تا پانزدهم فروردین 1404 ادامه دارد که با هدف حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در سراسر استان کردستان اجرایی میشود. وی افزود: در این طرح، 213 بازرس بهداشت محیط به مدت 35 روز فعالیت میکنند که با انجام بازرسیهای روزانه، بر بهداشت محیطی مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی (شامل اماکن اقامتی، مراکز اسکان، مساجد، زیارتگاهها، نمایشگاهها و اماکن بینراهی) و شبکههای آبرسانی شهری و روستایی نظارت میکنند. معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به عملکرد هفته سوم اجرای این برنامه پرداخت و خاطرنشان کرد: بازرسی از 5589 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ضبط و معدومسازی 9341 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرمجاز، نمونهبرداری از 128 مورد نان و مواد غذایی، نمونهبرداری از 354 مورد آب آشامیدنی، بازرسی از 246 سامانه آبرسانی، صدور 1629 اخطاریه بهداشتی، معرفی 56 متخلف به مراجع قضائی و پلمب 44 واحد صنفی متخلف انجام شده است. بیدارپور اعلام کرد: سامانه 190 به صورت شبانهروزی آماده دریافت و رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه بهداشت محیط است. وی اضافه کرد: این طرح با هدف ارتقای سلامت عمومی در ایام نوروز و ماه رمضان اجرا میشود. کد خبر 851773
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/976433/پلمب-44-واحد-صنفی-متخلف-در-کردستان
|