عصر کرد
بیش از 165 هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری کردستان بازدید کردند
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 12:09:29
عصر کرد - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: از بیست‌وپنجم اسفند سال گذشته تا پایان دومین روز فروردین‌ سال‌جاری بیش از 165 هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کردند.
به‌گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، منصور مهرزاد در این‌باره اظهار کرد: بر اساس آمار ثبت‌شده در دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان، از ٢٥ اسفند تا پایان روز دوم فروردین‌ماه سال‌جاری، ١٦٥ هزار و ٧٠٨ نفر از جاذبه‌های تاریخی، طبیعی، روستاهای هدف گردشگری، مذهبی و فرهنگی استان بازدید کرده‌اند.
وی افزود: بیشترین بازدید مربوط به شهرستان‌های مریوان، بانه، سروآباد و سنندج بوده است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از توزیع بیش از ١٠٠ هزار نسخه اقلام تبلیغاتی در استان خبر داد و گفت: توزیع نقشه، بروشور و کتابچه در راهنمایی و معرفی سایت‌های تاریخی در هر استانی تأثیر مستقیم دارد.
کد خبر 851671

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/976305/بیش-از-165-هزار-نفر-از-جاذبه‌های-گردشگری-کردستان-بازدید-کردند
بستن   چاپ