عصر کرد - فارس / در بازدید سرزده دادستان کردستان از زندان مرکزی سنندج، چهار زندانی از زندان آزاد شدند.
محمد جباری، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کردستان در ایام سالروز شهادت مولیالموحدین حضرت علی(ع) ضمن بازدید 4 ساعته از زندان سنندج، با 42 نفر از زندانیان بهصورت چهرهبهچهره و مستقیم ملاقات کرد که منجر به آزادی 4 زندانی شد.
بازار
![]()
در جریان این ملاقات، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان به درخواستهای زندانیان بهصورت موردبهمورد رسیدگی و دستورات لازم را صادر کرد.
وی در این بازدید که بهصورت سرزده انجام شد، اظهار داشت: کاهش جمعیت کیفری زندانها و اعطای ارفاقات و تسهیلات قانونی به زندانیان واجد شرایط بهعنوان یکی از سیاستهای مهم قوه قضائیه مورد تأکید دستگاه قضایی استان است و بازدید مسئولان قضائی استان از زندانها و بازداشتگاهها در ایام تعطیلات نوروز ادامه خواهد داشت.
شایانذکر است، در حاشیه این بازدید، با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان به مناسبت شهادت مولای متقیان حضرت علی(ع) یک ویژهبرنامه فرهنگی توسط زندانهای استان کردستان در سالن آمفیتئاتر زندان مرکزی سنندج برگزار شد.
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/976271/آزادی-4-زندانی-در-بازدید-سرزده-دادستان-از-زندان-مرکزی-سنندج