عصر کرد
کشف بیش از 19 هزار مواد غذایی فاسد در کردستان
شنبه 25 اسفند 1403 - 17:16:45
عصر کرد - -دکتر فرزام بیدارپور، معاون بهداشتی این دانشگاه، گزارشی از عملکرد هفته دوم اجرای برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی و رمضان تاظهار کرد : اجرای این برنامه از 11 اسفند 1403 تا 15 فروردین 1404، گفت: به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در سراسر استان، 213 بازرس بهداشت محیط به مدت 35 روز در قالب این طرح فعالیت می‌کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: در این مدت، بازرسان بهداشت محیط با انجام بازرسی‌های روتین، تشکیل اکیپ‌های نظارتی و گشت‌های مشترک، نظارت بر مراکز تهیه، طبخ، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، شبکه‌های آبرسانی شهری و روستایی را تشدید می‌کنند. همچنین از فعالیت میزان بهداشتی تحت پوشش دفاتر خودکنترلی و خوداظهاری نیز استفاده می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، عملکرد هفته دوم اجرای برنامه (18 تا 24 اسفند) را شامل بازرسی از 7006 واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، ضبط و معدوم‌سازی 19131 کیلوگرم مواد غذایی غیرمجاز و تاریخ مصرف گذشته، نمونه‌برداری از 157 مورد نان و مواد غذایی، نمونه‌برداری از 538 مورد آب شرب مصرفی، بازرسی از 344 سامانه آبرسانی، انجام 272 مورد بازرسی مشترک با ارگان‌های مرتبط، برگزاری 16 برنامه آموزشی برای 164 نفر از اصناف و کارکنان ذیربط، صدور 1635 اخطاریه بهداشتی و معرفی 68 متخلف به مراجع قضاییپلمب 36 مکان متخلف عنوان کرد.
بیدار پور اعلام کرد: سامانه شکایات مردمی بهداشت 190 به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به مسافران نوروزی و مردم استان کردستان است.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/973079/کشف-بیش-از-19-هزار-مواد-غذایی-فاسد-در-کردستان
بستن   چاپ