عصر کرد
غرس 23 هزار اصله نهال توسط محکومان کیفری در کردستان
شنبه 25 اسفند 1403 - 17:15:20
عصر کرد - رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: در قالب پویش «درخت عدالت» 23 هزار اصله نهال توسط محکومان کیفری از طریق احکام جایگزین محاکم قضایی استان کردستان غرس شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی، امروز _شنبه بیست‌وپنجم اسفند_ در مراسم غرس نهال که در پارک جنگلی خضر زنده آبیدر سنندج انجام شد، اظهار کرد: حفظ، نگهداری و توسعه فضای سبز، منابع طبیعی و محیط زیست باید مورد توجه آحاد جامعه، شهروندان و ادارات و دستگاه‌های حاکمیتی باشد.
وی افزود: با عنایت به تأکیدات ریاست قوه قضائیه مبنی بر استفاده هدفمند از ظرفیت احکام جایگزین و نهادهای ارفاقی در جهت حل معضلات و مشکلات ملی و استانی و در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال 1403، طرح و پویش «درخت عدالت» در محاکم کیفری دادگستری استان اجرا شد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: در راستای اجرای این پویش، در جرایم سبک و برابر مقررات قانونی و با صدور احکام جایگزین، 23 هزار اصله درخت توسط محکومان کیفری در استان غرس شد.
حجت‌الاسلام حسینی اضافه کرد: نگهداری و مراقبت از این نهال‌های کاشت شده بسیار حائز اهمیت است و اداره منابع طبیعی باید بر تأمین آب و مراقبت و نگهداری از این نهال‌ها نظارت جدی داشته باشد و همچنین عملکرد ماهیانه این طرح را به دادگستری ارائه کند.
رئیس کل دادگستری استان کردستان نیز در حاشیه این مراسم، یک اصله نهال در پارک جنگلی خضر زنده آبیدر غرس کرد.
کد خبر 849286

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/973056/غرس-23-هزار-اصله-نهال-توسط-محکومان-کیفری-در-کردستان
بستن   چاپ