عصر کرد
150 پروژه در شهرستان چالوس نیمه کاره است
شنبه 25 اسفند 1403 - 17:09:11
عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، یحیی یوسف پور بعدازظهر شنبه در آخرین جلسه شورای اداری 1403 شهرستان چالوس با قدردانی از مدیران و اعضای ستاد مدیریت بحران و نیز بخش خصوصی که در ماجرای بارش برف و انسداد محورها و جاده‌ها پای کار آمدند و تلاش کردند، اظهار داشت: در مناطق کوهستانی بیش از یک متر برف آمد که با تلاش اعضای ستاد مدیریت بحران پس از سه روز تمامی راه‌ها اصلی و فرعی روستاها بازگشایی شد و از همه اعضای ستاد مدیریت بحران و شهرداران منطقه تشکر و قدردانی می‌کنم.
وی با تأکید بر اینکه شهرداران پای کار باشند و همواره تلاش کنند، گفت: شهردار خوب کسی است که خلاق باشد و تهدیدها را به فرصت تبدیل کند و شهر را به برند شدن هدایت کنند و در این راستا با مبلمان شهری مناسب، فضای سبز خوب، نماهای بصری و امثالهم می‌تواند یک شهر ایده‌آل و شهروند پسند و گردشگر پسند ایجاد کند و البته این موضوع می‌تواند سبب جذب گردشگر شود و به اقتصاد و درآمد پایدار برای شهروندان در حوزه گردشگری تبدیل شود.
فرماندار چالوس ابراز داشت: هر سه شهر حوزه شهرستان چالوس قابلیت برندینگ شدن را دارند و ما می‌دانیم که مشکلات وجود دارد اما باید تدبیر و تلاش کنیم تا مشکلات رفع شود.
وی ادامه داد: در حوزه اعتبارات و لجستیک اداری مشکلات داریم اما باید با خلاقیت و تدابیر حرکت رو به جلو و توسعه محور را برای پیشرفت پایدار ادامه دهیم.
یوسف پور در بخش دیگری از سخنان خود به تأکیدات استاندار مازندران مبنی بر طرح مازندران پاک و سبز پرداخت و تصریح کرد: همه دستگاه‌های اداری باید در حوزه محیط زیست کمک کنند تا محیطی پاک و سالم داشته باشیم و البته همه گردشگرانی که به مازندران سفر می‌کنند نیز موظف هستند تا رعایت پاکیزگی و نظافت محیط زیست طبیب انسانی را داشته باشند.
وی افزود: طرح ویژه تفکیک زباله از مبدأ در روستاها در حوزه شهرستان چالوس را آغاز کردیم و در این زمینه 10 روستا در گام اول هدف اصلی ما قرار گرفتند.
فرماندار چالوس همچنین تأکید کرد: زباله‌های محور کندوان باید پاکسازی شود و البته بر اساس قانون تمامی رستوران داران این محور نیز موظف هستند تا شعاع 100 متر از محیط کاری خود را پاکسازی کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه جلسات تنظیم بازار به دفعات در محل فرمانداری برگزار شد، گفت: همه ما می‌دانیم که مشکلاتی در حوزه اقتصادی وجود دارد و با مصوباتی که در جلسه تنظیم بازار انجام شد باید تمامی مصوبات عملیاتی شود و به نفع مردم باشد و بازار به آرامش برسد.
یوسف پور تأکید کرد: با گرانفروشان و سودجویان به شدت برخورد می‌شود و در این زمینه با هیچکس تعارفی نداریم.
وی گردشگری و کشاورزی را دو ظرفیت مهم شهرستان چالوس دانست و اظهار داشت: مدیران باید نسبت به جذب سرمایه‌گذاران در این دو حوزه تلاش کنند و پس از جذب سرمایه‌گذار باید در کنار سرمایه‌گذار ایستاد و چتر حمایتی را بر سر سرمایه‌گذار نگه داریم.
فرماندار چالوس همچنین با بیان اینکه از اقتصاد دریا محور در چالوس به عنوان شهر پایلوت در این حوزه استقبال می‌کنیم، افزود: چالوس این ظرفیت را دارد تا بتواند در حوزه اقتصاد دریا محور فعالیت کند.
وی در پایان از وجود 150 پروژه نیمه تمام در چالوس خبر داد و تصریح کرد: دو پروژه انتقال آب مرزن آباد به چالوس و همچنین تعریض مرزن‌آباد به دزدبن جزو پروژه‌های محوری است و هم ما در شهرستان و هم مدیران استان با جدیت پیگیر تکمیل و بهره برداری از این دو پروژه هستند.
کد خبر 6408723

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/973012/150-پروژه-در-شهرستان-چالوس-نیمه-کاره-است
بستن   چاپ