عصر کرد
96 درصد موقوفات کردستان دارای سند است
جمعه 24 اسفند 1403 - 19:34:15
عصر کرد - - حسن بابایی در سفری یک روزه به شهرستان بیجار به منظور بررسی مسائل ثبتی و آخرین اقدامات استان در حوزه تثبیت اراضی کشاورزی و بافت روستایی این بازدید کرد.
وی با بیان اینکه ثبت اسناد کردستان اقدامات خوبی در حوزه ثبت اراضی کشاورزی انجام داده است، افزود: امروز بیش از 70 درصد اراضی کشاورزی استان کردستان دارای اسناد حدنگار است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس سازمان ثبت اسناد کشور خاطر نشان کرد: همچنین 100 درصد منابع طبیعی استان دارای اسناد هستند و در حوزه موقوفات کردستان 96 درصد موقوفات استان دارای سند شده‌اند.
بابایی یادآور شد: با توجه به گستردگی پهنه اراضی کشاورزی و زراعی بیجار شاهد اقدامات خوبی در این شهرستان هستیم و شرکت‌های طرف قرارداد در بحث تثبیت مالکیت اقدامات خوبی انجام دادند و 60 درصد پهنه اراضی زراعی بیجار دارای سند شدند.
وی تصریح کرد: در فرمانداری تصمیم گرفته شد تا در شهر یاسوکند در آینده نزدیک نمایندگی واحد ثبتی در این شهر فعال شود تا خدمات لازم را به مردم ارائه دهد.
برپایی میز خدمت از دیگر برنامه‌های بابایی در این شهرستان بود.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/972752/96-درصد-موقوفات-کردستان-دارای-سند-است
بستن   چاپ