عصر کرد
ماه رمضان، فرصتی ارزشمند برای دستگیری از نیازمندان است
جمعه 24 اسفند 1403 - 16:06:27
عصر کرد - امام جمعه سنندج، ماه رمضان را فرصتی ارزشمند برای کمک به فقرا، نیازمندان و آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد دانست.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی، امروز _جمعه بیست‌وچهارم اسفند_ در خطبه‌های نماز جمعه مسجد جامع شهر سنندج اظهار کرد: ماه رمضان فرصتی گرانبها برای اطعام فقرا و نیازمندان و کمک به آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد است که این دو مسئله باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی افزود: در این راستا جشن گل‌ریزان برای آزادسازی زندانیان بعدازظهر روز یکشنبه بیست‌وششم اسفند در مجتمع فرهنگی فجر سنندج برگزار می‌شود که درخواست می‌کنیم همه خیران و نیکوکاران در آن حضور به رسانند.
امام جمعه سنندج خاطرنشان کرد: جایگاه مسئولان فقط نشستن در ادارات نیست بلکه باید به میان مردم بروند و از نزدیک با مسائل و مشکلات آن‌ها آشنا شوند.
ماموستا رستمی تصریح کرد: کیفیت خودرو داخلی پایین است، به همین دلیل مردم به خرید خودروهای خارجی روی می‌آورند و کارخانه‌های داخلی باید کیفیت محصولات خود را بالا ببرند.
وی همچنین به جان باختن هشت نفر در تصادفات جاده‌ای استان طی چند روز اخیر اشاره کرد و گفت: باید اداره راه و شهرسازی و راهداری نقاط حادثه‌خیز را شناسایی کرده و در جهت رفع آن‌ها تلاش کنند.
امام جمعه سنندج به دیدار هفته گذشته مسئولان و کارگزاران کشور با رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور اشاره و اضافه کرد: کمک به فقرا و نیازمندان، شناسایی ظرفیت‌ها، کمک به معیشت مردم و رواج دادن به پول رایج کشور از جمله توصیه‌هایی بود که رهبری و رئیس جمهور بر آن‌ها تاکید کردند.
ماموستا رستمی، به بهره‌گیری از فضیلت شب‌های قدر نیز تاکید کرد و گفت: بر اساس فقه مذهب امام شافعی (رض)، مبلغ زکات فطریه هر نفر برای ماه رمضان امسال 60 هزار تومان است.
کد خبر 848893

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/972668/ماه-رمضان،-فرصتی-ارزشمند-برای-دستگیری-از-نیازمندان-است
بستن   چاپ