عصر کرد
سرپرست جدید سازمان آتش‌نشانی کرمانشاه معرفی شد
سه شنبه 21 اسفند 1403 - 14:46:54
عصر کرد - مهر / در پی بازنشستگی رئیس سابق آتش‌نشانی سرپرست جدید سازمان آتش‌نشانی کرمانشاه معرفی شد.
آئین تکریم و معارفه سرپرست سازمان آتش‌نشانی کرمانشاه ظهر سه‌شنبه 21 اسفندماه، در سالن جلسات این سازمان با حضور، سجاد یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه، برومند نامداری مدیرکل بازرسی شهرداری کرمانشاه و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
در این مراسم، از خدمات غلامرضا رضایی که پس از 32 سال خدمت صادقانه در سازمان آتش‌نشانی بازنشسته شد، تقدیر به عمل آمد و سعید قادری به عنوان سرپرست جدید این سازمان معرفی شد. قادری پیش از این، در سمت معاون پیشگیری و آموزش سازمان آتش‌نشانی فعالیت داشت.
سجاد یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری کرمانشاه، در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات مهندس رضایی اظهار کرد: مهندس رضایی سال‌ها با تعهد، تخصص و تلاش شبانه‌روزی در مسیر ارتقای ایمنی شهری گام برداشت. خدمات ارزنده ایشان در سازمان آتش‌نشانی، به ویژه در مدیریت بحران و حوادث، شایسته تقدیر است و امید داریم این تجربیات ارزشمند همچنان مورد استفاده جامعه قرار گیرد.
وی همچنین انتصاب مهندس قادری را تبریک گفت و افزود: مهندس قادری از مدیران توانمند است و تجربه معاونت پیشگیری و آموزش مجموعه آتش‌نشانی را در کارنامه دارد. امیدواریم با حضور وی، شاهد تقویت توان عملیاتی و بهبود خدمات‌رسانی در سازمان آتش‌نشانی باشیم و گام‌های مؤثری در راستای افزایش ایمنی شهروندان برداشته شود.
بازار

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/971266/سرپرست-جدید-سازمان-آتش‌نشانی-کرمانشاه-معرفی-شد
بستن   چاپ