عصر کرد - ورزش 3 /ابوالفضل جلالی در جلسه تمرینی امروز استقلال پس از دیدار با النصر شرکت کرد.
تمرینات تیم فوتبال استقلال امروز در حالی برای آمادهسازی دیدار حساس مقابل النصر برگزار شد که بازیکنان بیشتر به انجام تمرینات ریکاوری پرداختند. این تمرین در فضایی جدی و با تمرکز بالا دنبال شد تا آبیپوشان با آمادگی کامل راهی عربستان شوند. استقلالیها میدانند که این مسابقه، سرنوشت آنها را در لیگ نخبگان آسیا رقم خواهد زد و به همین دلیل کادر فنی در تلاش است تا تیم را از نظر بدنی و تاکتیکی در بهترین وضعیت ممکن قرار دهد.
یکی از نکات جالب تمرین امروز، حضور ابوالفضل جلالی در کنار همتیمیهایش بود. این مدافع چپپای استقلال که در دیدار مقابل شمس آذر در جام حذفی دچار مصدومیت شده بود، برای اولین بار پس از مصدومیت به تمرینات تیم بازگشت.
طبق اعلام کادر پزشکی، او حدود 4 تا 5 هفته برای ریکاوری زمان نیاز داشت و به همین دلیل بازیهای مهمی از جمله دربی تهران و دیدار رفت مقابل النصر را از دست داد. اما اکنون و در آستانه دیدار برگشت، جلالی بار دیگر در تمرینات حاضر شده و تلاش میکند تا هرچه زودتر به شرایط مسابقه برگردد.
با این حال، احتمال رسیدن او به دیدار مقابل النصر همچنان پایین است. کادر پزشکی استقلال در حال ارزیابی وضعیت اوست و تلاش دارد شرایط او را برای این مسابقه بهبود ببخشد. در غیاب جلالی، آرمین سهرابیان بهعنوان مدافع چپ به میدان رفته، اما از آنجایی که پست تخصصی او دفاع وسط است، در کارهای هجومی آنطور که باید تأثیرگذار نبوده است.
حالا همه در انتظار مشخص شدن وضعیت جلالی برای بازی برگشت هستند، اما تا این لحظه شانس حضور او در این مسابقه کم به نظر میرسد مگر اینکه روند بازگشت او به میادین سریع و مثبت پیش رفته باشد.
بازار
![]()
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/970251/مدافع-استقلال-پیش-از-النصر-به-تمرینات-بازگشت