عصر کرد
اعتراف عربستانی‌ها: داور پنالتی استقلال را نگرفت
سه شنبه 14 اسفند 1403 - 10:23:04
عصر کرد - ایسنا /کارشناس داوری عربستانی اعتراف کرد که داور عمانی دیدار استقلال و النصر پنالتی آبی‌پوشان را در دقیقه 9 نگرفته است.
دیدار استقلال و النصر که به میزبانی نماینده ایران و در ورزشگاه آزادی برگزار شد برنده نداشت و با تساوی بدون گل به پایان رسید. در این بازی چند صحنه جنجالی داوری وجود داشت که مهم‌ترین آنها در دقیقه 9 بود که داور عمانی با وجود VAR خطای مدافع النصر روی کوشکی را پنالتی تشخیص نداد و جالب اینکه این صحنه حتی به VAR هم نرفت.
عبدالله القحطانی، کارشناس داوری عربستانی، در برنامه «دورینا» اعتراف کرد که داور پنالتی استقلال را در این بازی نگرفت. او گفت: بازیکن النصر بی‌احتیاطی کرد و خطا در محوطه جریمه این تیم واضح بود. VAR باید دخالت و احمد الکاف را از این صحنه باخبر می‌کرد. به نظرم داور بازی یک پنالتی به سود حریف نگرفت. این اشتباه داور و VAR در این بازی بود. داور در دیگر صحنه‌ها به‌خوبی کار کرد.
دیدار برگشت استقلال و النصر هفته آینده در ورزشگاه اول پارک در شهر ریاض برگزار خواهد شد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/970007/اعتراف-عربستانی‌ها--داور-پنالتی-استقلال-را-نگرفت
بستن   چاپ