عصر کرد
هیأت ناشنوایان کرمانشاه جزو هیأت‌های برتر کشور است
يکشنبه 12 اسفند 1403 - 15:57:05
عصر کرد - برنا / رئیس فدراسیون ناشنوایان کشور گفت: هیأت ناشنوایان استان کرمانشاه جزو هیأت‌های برتر در سطح کشور است.
مصطفی نکو‌نعل‌آزاد، رئیس فدراسیون ناشنوایان کشور اظهار داشت: هیأت کرمانشاه جزو هیأت‌های عالی کشور است و سرپرست این هیأت با ارتباطات خود توانسته هماهنگی خوبی را در مجموعه انجام دهد.
وی گفت: هیأت کرمانشاه مسیر خوبی در پیش گرفته و قهرمانان خوبی به کشور معرفی کرده که‌ باید این راه را ادامه داده و در آینده تعداد قهرمانان استان کرمانشاه افزایش یابد.
رئیس فدراسیون ناشنوایان بیان کرد: امیدواریم استان کرمانشاه در 14 شهرستان خود 14 هیأت فعال داشته باشد که در این راستا غیر از اقدامات هیأت، کمک و همراهی ورزش و جوانان استان را نیز بایستی شاهد باشیم.
وی در رابطه با مسابقات آسیایی مالزی گفت: برای هر ورزشکار در بازی‌های آسیایی 250 میلیون تومان هزینه کردیم که در مجموع اعزام 10 ورزشکار و مربی از ناشنوایان استان کرمانشاه به مسابقات آسیایی مالزی دو و نیم میلیارد تومان هزینه داشته است.
مصطفی نکونعل‌آزاد تأکید داشت: در رابطه با قهرمانان از استان کرمانشاه راضی هستیم و اگر تلاش بیشتری انجام گیرد تعداد قهرمانان استان کرمانشاه افزایش پیدا می‌کند اما در زمینه استعدادیابی باید تلاش‌های بیشتری در استان صورت گیرد.
حاتمی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه نیز در این نشست بیان داشت: برای رشد و توسعه هیأت ناشنوایان باید در جذب حداکثری جامعه هدف تلاش کنیم و در جهت امید و انگیزه به جامعه باید توانمندی‌های این عزیزان ظهور پیدا کند.
وی گفت: قطعا همین انگیزه‌ها و امیدها باعث پیدا شدن پتانسیل های موجود در استان می‌شود که کرمانشاه در این زمینه ظرفیت بالایی دارد و هیأت کرمانشاه یکی از معدود هیأت‌هایی بود که مراسم تجلیل از قهرمانان ناشنوای استان را انجام داد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه خواستار اعطای تسهیلات رایگان ورزشی برای ورزشکاران ناشنوای استان شد و تأکید داشت: هیأت استان قهرمان‌های ناشنوای استان را معرفی نماید تا تسهیلات را به صورت رایگان در اختیار عزیزان قهرمان ناشنوا قرار دهیم و تمام تلاش خود را برای قهرمانان استان به کار می‌گیریم.
سیدرامین مؤذنی سرپرست هیأت ورزش‌های ناشنوایان استان کرمانشاه نیز گفت: طی مدت اخیر قهرمان‌های کرمانشاهی سهم خوبی در موفقیت تیم ملی در بازی‌های آسیایی مالزی داشته به طوری که در این مسابقات ورزشکاران ناشنوای کرمانشاهی صاحب دو مدال طلا، دو مدال نقره و یک مدال برنز شدند.
وی گفت: این موفقیت را به جامعه ورزش استان و به‌خصوص ناشنوایان استان تبریک عرض می‌کنیم هر چند استان ما می توانست در این مسابقات تعداد افراد بیشتری را در کاروان ورزشی تیم‌های ملی داشته باشد و مدال‌های بیشتری کسب نماید.
سرپرست هیأت ناشنوایان استان کرمانشاه بیان داشت: از زمان شروع به‌کار، چارت سازمانی هیأت را فعال نموده و دفتر هیأت شهرستان کرمانشاه نیز فعال شده و در حال حاضر انجمن های ورزشی هیأت پرتلاش و با برنامه‌ریزی نسبت به وظایف خود در حال انجام وظیفه هستند
وی گفت: انجمن‌های ورزشی می توانند کارایی خوبی داشته باشند که نیازمند همفکری و همراهی آنان هستیم. 
مؤذنی در خاتمه بیان داشت: امیدواریم سال آتی برنامه‌های هیأت را به نحو احسن انجام دهیم و حداقل 80 درصد از برنامه‌های تدوین شده را اجرایی نماییم تا ورزش ناشنوایان استان به‌خوبی مسیر پیشرفت را ادامه دهد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/969702/هیأت-ناشنوایان-کرمانشاه-جزو-هیأت‌های-برتر-کشور-است
بستن   چاپ