عصر کرد
طرح ضیافت الهی در بقاع متبرکه و امامزادگان کردستان آغاز شد
يکشنبه 12 اسفند 1403 - 15:52:50
عصر کرد - ایرنا / مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان گفت: طرح ضیافت الهی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان و بهار قرآن در بقاع متبرکه و امامزادگان شاخص استان آغاز شد.
حجت الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان در حاشیه آغاز اجرای این طرح در سنندج اظهار کرد: طرح ضیافت الهی هر سال در ماه مبارک رمضان و در راستای تقویت باورها، اعتقادات و ایجاد فضای معنوی در جامعه و بهره گیری از ظرفیت این ماه معنوی در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان اجرا می شود.
وی با بیان اینکه ضیافت الهی از امروز آغاز شده و تا عید فطر ادامه دارد، گفت: امامزاده پیرعمر و امامزاده هاجر خاتون در سنندج، آیت الله شیخ فاضل گروس، امامزادگان عبدالله، اسماعیل و محمد و امامزاده حمزه عرب دربیجار، هاجر و سارا و امامزاده سید جلال الدین مشهور به بابا گرگر در قروه از جمله بقاع و امامزادگان میزبان این طرح هستند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان پویش قرار دوازدهم را از برنامه‌های این طرح اعلام کرد و گفت: در قالب این پویش و با استفاده از ظرفیت خیرین و بقاع متبرکه بسته های معیشتی تهیه و بین نیازمندان توزیع می شود که امروز همزمان با آغاز طرح، بیش از هزار سبد کالا در مناطق مختلف استان توزیع شد.
وی با اشاره به اینکه اعزام مبلغ به مناطق مختلف استان از دیگر برنامه‌هایی است که در قالب این طرح اجرا می شود، افزود: براین اساس امسال بیش از 100 مبلغ بومی و غیر بومی در مناطق مختلف استان در ایام رمضان و نوروز به تبلیغ و ارشاد مردم می پردازند.
حجت الاسلام کاروند برپایی مسابقات قرآنی، جلسات تفسیر قرآن با حضور مفسر کشوری، محافل جزء خوانی و انس با قرآن با دعوت از قاریان برجسته در اماکن متبرکه و مساجد شاخص استان را از دیگر برنامه های این طرح رمضانی اعلام کرد.
وی یادآور شد: برگزاری رویداد "خدیجه مادر امت" در نهم رمضان، "جشن میلاد امام حسن" و ویژه برنامه‌های "شب قدر و شهادت امام علی (ع) " از دیگر برنامه های شاخص این طرح در استان است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان در ادامه با اشاره به اجرای طرح آرامش بهاری از 28 اسفند جاری تا 15 فروردین سال آینده، اظهار کرد: با توجه به حجم بالای سفرهای نوروزی و حضور گسترده زائران در امامزادگان، برنامه‌ریزی‌های ما به‌گونه‌ای است که اجرای پروژه‌های عمرانی تداخلی با برنامه‌های مذهبی، به‌ویژه شب‌های قدر و مراسم تحویل سال نداشته باشد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/969699/طرح-ضیافت-الهی-در-بقاع-متبرکه-و-امامزادگان-کردستان-آغاز-شد
بستن   چاپ