عصر کرد
استنشاق مونوکسیدکربن 19 ورزشکار را در کرمانشاه راهی بیمارستان کرد
پنجشنبه 9 اسفند 1403 - 14:18:31
عصر کرد - ایرنا / استنشاق گاز منوکسیدکربن 19 ورزشکار را در یک زائرسرا در شهر کرمانشاه دچار مسمومیت و راهی بیمارستان کرد.
مسعود قلعه سفیدی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در همین پیوند با تایید این خبر گفت: 19ورزشکار رشته ووشو استانهای همدان و ایلام که در یک زائر سرا در شهر کرمانشاه اسکان داده شده بودند، دچار مسمومیت شدند.
مسعود قلعه سفیدی افزود: این حادثه ساعت هفت و 47 دقیقه امروز (نهم اسفند) بر اثر مسمومیت با گاز منوکسید کربن در یک زائرسرا در کرمانشاه رخ داد.
وی اظهارکرد: مصدومان این حادثه به وسیله اورژانس پیش بیمارستانی برای ادامه درمان به بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه منتقل شدند.
قلعه سفیدی گفت: این حادثه تلفات جانی نداشته و تمامی ورزشکاران مسموم با حال مساعد از بیمارستان مرخص شدند.
وی به افراد توصیه کرد: هنگام استفاده از وسایل گرمایشی گازسوز، حتما نکات ایمنی را رعایت کنند.
گاز مونوکسید کربن بدون بو، رنگ و نشانه است و هیچ گونه علائم هشدار دهنده ندارد و به تدریج مسمومیت را ایجاد می کند که سردرد، تهوع، استفراغ، سرگیجه و اختلال تعادل از نشانه های اولیه آن است.
برهمین اساس توصیه شده که مردم هنگام استفاده از وسایل گاز سوز، اصول ایمنی را به دقت مراعات کنند و به اتصالات وسایل گازی از قبیل لوله ها و دودکش ها توجه جدی داشته باشند تا در دام این قاتل خاموش گرفتار نشوند.


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/969195/استنشاق-مونوکسیدکربن-19-ورزشکار-را-در-کرمانشاه-راهی-بیمارستان-کرد
بستن   چاپ