عصر کرد
افزایش تدریجی دمای هوا در کرمانشاه
چهارشنبه 8 اسفند 1403 - 10:52:36
عصر کرد - ایمنا / مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه گفت: دما در کرمانشاه تا شنبه افزایش پیدا می‌کند، اما شب‌ها همچنان سرد خواهد بود.
محمدعلی زورآوند، مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه درباره وضعیت دمایی استان طی روزهای آینده، اظهار کرد: بر اساس آمار ایستگاه‌های هواشناسی مستقر در استان، طی 24 ساعت گذشته دمای هوای کرمانشاه بین منفی 9 تا 2 درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده است.
وی افزود: طی این مدت قصرشیرین و سومار با دمای 9 درجه سانتی‌گراد به عنوان گرم‌ترین نقطه استان و شهرستان سنقر و کلیایی و بخش گواور و هلشی با منفی 12 درجه سانتی‌گراد به عنوان سردترین نقطه استان گزارش شده‌اند.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تا روز شنبه هفته آینده، هوای استان قسمتی تا کمی ابری خواهد بود و در بعضی ساعات وزش باد ملایم نیز خواهیم داشت، در روز یکشنبه، موج کوتاه و کم رطوبت از جو استان عبور خواهد کرد که سبب رشد ابرها در بعضی ساعات خواهد شد.
زورآوند تصریح کرد: در مجموع از امروز تا روز شنبه، دمای هوا در نقاط مختلف استان به تدریج افزایش خواهد یافت، البته با وجود این افزایش دما، همچنان در شب‌ها شاهد هوای سرد خواهیم بود، بنابراین حتی در روزهای گرم‌تر، شب‌ها همچنان سرمای قابل توجهی خواهد داشت.
وی گفت: تغییرات دمایی در شب‌ها می‌تواند موجب سردی و نیاز به احتیاط در ترددهای شبانه شود، به ویژه در ارتفاعات و مناطق سردسیر که توصیه می‌شود مردم به در نظر گرفتن تدابیر لازم برای مقابله با سرما توجه داشته باشند.


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/968891/افزایش-تدریجی-دمای-هوا-در-کرمانشاه
بستن   چاپ