عصر کرد
امیرحسین زارع: امیدوارم دست پر از آلبانی برگردم
پنجشنبه 2 اسفند 1403 - 12:56:22
عصر کرد - فارس /امیرحسین زارع دارنده مدال المپیک ابراز امیدواری کرد که بهترین نتیجه را در رویداد رنکینگ جهانی آلبانی کسب کند.
مسابقات کشتی رنکینگ جهانی به میزبانی آلبانی قرار است از 8 اسفند ماه آغاز شود که تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در این رویداد شرکت می‌کند. امیرحسین زارع ملی‌پوش سنگین وزن کشورمان هم در این تورنمنت حضور خواهد داشت.وی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آمادگی‌اش برای شرکت در تورنمنت آلبانی، خاطرنشان کرد: بعد از چند اردویی که پشت سر گذاشتیم قرار است برخی از ورزشکاران راهی تورنمنت آلبانی شوند. خدا را شکر شرایط خوبی داریم‌ و تمرینات پرفشاری داشتیم البته ما با اوج آمادگی 100 درصد به این تورنمنت نمی‌رویم با آمادگی نسبی که مخصوص یک تورنمنت باشد راهی آلبانی می‌شویم. امیدوارم دست پر برگردیم و دل مردم را شاد کنیم.
این آزادکار کشورمان که بعد از المپیک پاریس دومین رویداد بین‌المللی خود را تجربه خواهد کرد در این باره اظهارداشت: یک بار در لیگ پادوبنی در روسیه کشتی گرفتم و این دومین رویداد رسمی است که در آن روی تشک خواهم رفت. دارنده مدال نقره و برنز المپیک در ادامه صحبت‌های خود در خصوص حریفانش، یادآور شد: هنوز به طور دقیق نمی‌دانم اما همه قابل احترام هستند. مسابقات رنکینگ برای رقابت‌های جهانی بسیار اهمیت دارد به همین دلیل بیشتر کشتی‌گیران صاحب نام برای اینکه قرعه بهتری داشته باشند در رویدادهای رنکینگ جهانی شرکت می‌کنند. 

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/967515/امیرحسین-زارع--امیدوارم-دست-پر-از-آلبانی-برگردم
بستن   چاپ