عصر کرد
برگزاری جشنواره‌های طبخ آبزیان؛ ابزاری برای ترویج تغذیه سالم
دوشنبه 29 بهمن 1403 - 22:06:46
عصر کرد - کرمانشاه- مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره طبخ آبزیان در سنقر و کلیایی، گفت: این جشنواره ها ابزاری برای ترویج تغذیه سالم است.
به گزارش امتداد، سهراب صحرایی بعد از ظهر دوشنبه در نخستین جشنواره طبخ آبزیان در سنقر و کلیایی، اظهار کرد: با توجه به کاهش روزافزون منابع آبی کشور و نیاز کم آبزی‌پروری به منابع آبی، لازم است برنامه‌ریزی مناسبی برای گسترش پرورش این مواد غذایی انجام شود.
وی با اشاره به ارزش غذایی بالای محصولات دریایی تصریح کرد: افزایش سرانه مصرف آبزیان در جامعه نقش بسیار مؤثری در کاهش بیماری‌ها و ارتقای سطح سلامت جامعه خواهد داشت.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با تأکید بر ضرورت افزایش مصرف آبزیان در کشور، ابراز کرد: برگزاری جشنواره‌های طبخ آبزیان می‌تواند گامی مؤثر در راستای آشنایی مردم با روش‌های مختلف تهیه آبزیان و ترغیب آن‌ها به مصرف این ماده غذایی مغذی باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ مصرف آبزیان بین مردم، یکی از اهداف اصلی توسعه آبزی‌پروری است که تأثیر بسزایی بر سلامت جامعه دارد.
بیشتر بخوانید: رشد 35 درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد برچسب ها : کرمانشاه شیلات آبزیان

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/966805/برگزاری-جشنواره‌های-طبخ-آبزیان؛-ابزاری-برای-ترویج-تغذیه-سالم
بستن   چاپ