عصر کرد
گفت‌وگو با مدیرعامل طلاسی؛ درخواست حمایت از فعالیت‌های پلتفرم های آنلاین طلا و توسعه فین تک ها این حوزه
چهارشنبه 24 بهمن 1403 - 18:30:55
عصر کرد - وی در خصوص ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال و نقش فناوری در این حوزه اظهار داشت: «بازدهی اقتصاد دیجیتال پنج برابر اقتصاد فیزیکی است. اگر به تجربه کشورهایی مثل هند نگاه کنیم، می‌بینیم که ایران از نظر تکنولوژی در این زمینه پیشرو است. بااین‌حال، هر پلتفرم جدیدی که وارد بازار می‌شود، با مقاومت‌هایی روبه‌رو خواهد شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
»
مدیرعامل طلاسی در پاسخ به نگرانی‌ها درباره نحوه قیمت‌گذاری طلا در این پلتفرم گفت: «نرخی که در طلاسی اعلام می‌شود، همان نرخی است که اتحادیه طلای تهران تعیین می‌کند. ما به‌عنوان یک پلتفرم، اجازه تعیین نرخ را نداریم و تنها نقش تسهیل‌گر را ایفا می‌کنیم. همچنین، طلاسی طلا را با همان نرخی که به کاربران می‌فروشد، از آن‌ها بازخرید می‌کند.»
فدایی با اشاره به نظارت‌های انجام‌شده بر فعالیت این پلتفرم افزود: «ما تحت نظارت مستقیم نهادهای مربوطه فعالیت می‌کنیم و در سندباکس، که یک محیط آزمایشی برای ارزیابی عملکرد کسب‌وکارهای نوآورانه است، حضور داریم. به‌صورت هفتگی، عملکرد ما مورد بررسی قرار می‌گیرد و واحدهای نظارتی به‌طور تصادفی فعالیت شرکت‌های فروش طلا را رصد می‌کنند. همچنین، میزان طلای فروخته‌شده، تعهدات طلاسی به کاربران و امنیت سامانه، به‌طور مستمر ارزیابی می‌شود.»
او در ادامه با اشاره به برخی مخالفت‌ها با فعالیت‌های پلتفرمی گفت: «باوجود حمایت‌هایی که از سوی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و وزارت صمت از کسب‌وکارهای آنلاین صورت می‌گیرد، همچنان مقاومت‌هایی در برابر فعالیت پلتفرم‌های طلا وجود دارد که موجب ایجاد برخی ابهامات می‌شود. این در حالی است که ما تمام الزامات قانونی را رعایت کرده‌ایم و مجوز تبلیغات خود را نیز از کمیته طلا دریافت کرده‌ایم.»
مدیرعامل طلاسی درباره نحوه نگهداری طلای کاربران نیز توضیح داد: «برای افزایش امنیت و کاهش ریسک ، طلای کاربران در بانک کارگشایی نگهداری می‌شود. کاربران می‌توانند در هر ساعت از شبانه‌روز طلای خود را به ما بفروشند و ما آن را با نرخ رسمی اتحادیه از آن‌ها خریداری می‌کنیم. این فرآیند کاملاً در چارچوب سیستم بانکی انجام می‌شود.»
او همچنین از همکاری این پلتفرم با سایر مجموعه‌های بزرگ خبر داد و گفت: «در حال حاضر، با سوپراپلیکیشن‌هایی مانند آپ، اسنپ، سکه و شیپور همکاری داریم. همچنین، کاربران می‌توانند از طریق سرویس‌های دیجی‌پی و اسنپ، خرید اعتباری انجام دهند. علاوه بر این، با بانک‌های ملت و صادرات نیز در شرف عقد قرارداد همکاری داریم و خدمات خود را از طریق پلتفرم‌های آن‌ها ارائه می‌کنیم.»
فدایی در پایان، درباره دغدغه‌هایی که پیرامون خالی‌فروشی در بازار طلا وجود دارد، تأکید کرد: «تمام فعالان این حوزه که ما آن‌ها را می‌شناسیم، طلای خریداری‌شده توسط کاربران را در بانک سپرده‌گذاری کرده‌اند. همچنین، پلتفرم‌های معتبر دارای درگاه‌هایی هستند که با رعایت الزامات کمیته طلا، مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند. تمامی فرآیندهای ما شفاف، مشخص و قابل‌ردیابی است.»

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/964297/گفت‌وگو-با-مدیرعامل-طلاسی؛-درخواست-حمایت-از-فعالیت‌های-پلتفرم-های-آنلاین-طلا-و-توسعه-فین-تک-ها-این-حوزه
بستن   چاپ