عصر کرد
برف‌روبی معابر شهر سنندج به همت 518 نیروی شهرداری
يکشنبه 21 بهمن 1403 - 12:40:09
عصر کرد - معاون خدمات شهری شهرداری سنندج گفت: با آغاز بارش‌ها طی شبانه‌روز گذشته، 518 نیروی ستاد برف‌روبی شهرداری در قالب 20 ایستگاه اقدام به برف‌روبی معابر و خیابان‌ها کردند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، علی اصغری امروز _یکشنبه بیست‌ویکم بهمن_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر ورود جو بارشی جدید به استان تمامی نیروهای ستاد برف‌روبی شهرداری سنندج از روز گذشته در آماده‌باش کامل هستند.
وی افزود: با آغاز بارش‌ها طی شبانه‌روز گذشته 518 نیروی ستاد برف‌روبی در قالب 20 ایستگاه برف‌روبی در شهر سنندج و با بهره‌گیری از ظرفیت 143 دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک و سنگین برف‌روبی، در راستای جلوگیری از یخ‌زدگی معابر اقدام به نمک‌پاشی و برف‌روبی معابر و خیابان‌های سطح شهر کردند.
معاون خدمات شهری شهرداری سنندج تصریح کرد: با تلاش‌های صورت گرفته، هیچ مشکلی در تردد مردم در خیابان‌های سطح شهر وجود ندارد و تردد به راحتی و روان انجام می‌شود.
اصغری عنوان کرد: در راستای خدمات‌رسانی هرچه بیشتر به شهروندان در منطقه یک و ناحیه منفصل شهری ننله در مجموع پنج ایستگاه، منطقه و نایسر شش ایستگاه برف‌روبی، منطقه 3 پنج ایستگاه و در بهاران سه ایستگاه برف‌روبی و یک دستگاه ایستگاه رمپ زباله در کمربندی بهشت محمدی ایجاد و تا 15 فروردین سال آینده فعالیت خود را در قالب ستاد برف‌روبی شهرداری سنندج ادامه خواهند داد.
وی گفت: از آغاز فصل بارش‌ها و همزمان با تشکیل ستاد برف‌روبی 120 مخزن شن و نمک در نقاط شیب‌دار سطح شهر تعبیه شده و 40 مخزن دیگر نیز در صورت نیاز در شرایط بحرانی تعبیه می‌شود.
کد خبر 838470

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/962408/برف‌روبی-معابر-شهر-سنندج-به-همت-518-نیروی-شهرداری
بستن   چاپ