عصر کرد
حال 2 مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس وخیم است
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 23:21:27
عصر کرد - رئیس اورژانس کرمان گفت: حال دو تن از مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان وخیم است و احتمال افزایش فوتی‌های در صحنه نیز وجود دارد. - اخبار استانها -
سید محمد صابری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه حادثه حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان در کرمان ساعت 18:40 رخ داده است، اظهار داشت: این اتوبوس حامل دانش آموزان دختر بود که در محور کرمان-ماهان واژگون شد.
وی با بیان اینکه 6 نفر از سرنشینان این حادثه در صحنه جان باختند که شامل 4 دانش‌آموز دختر، یک مربی و یک پسر بچه بوده است، گفت: تعداد 27 نفر هم مصدوم شدند که شامل دانش‌آموزان، مربی و راننده اتوبوس است که به بیمارستان انتقال داده شدند.
رئیس اورژانس کرمان با عنوان اینکه حال دو تن از مصدومان این حادثه وخیم است و افزود: به دلیل اینکه اتوبوس واژگون شده ممکن است دو نفر زیر اتوبوس باشند و هنوز خارج نشده باشند و احتمال افزایش فوتی‌های در صحنه نیز وجود دارد.
انتهای پیام/511/

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/961125/حال-2-مصدومان-حادثه-واژگونی-اتوبوس-وخیم-است
بستن   چاپ