عصر کرد
ارتقا و برگزاری کلاس‌های داوری ملی و بین‌المللی از سال آینده
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 00:02:43
عصر کرد - - سید میلاد تقوی در مجمع عمومی سالیانه هیئت والیبال استان کردستان اظهار کرد: در سال‌جاری تغییرات اساسی را در کمیته‌ها اعمال شده و روند کاری هم از سال 1404 تغییر خواهد کرد و دوره‌های پیش کلاسی برگزار می‌شود که سهمیه‌بندی هم نیست و بر اساس شایسته سالاری است.
وی به درخواست به‌کارگیری مربیان توانمند کردستان در اردو‌های تیم ملی اشاره کرد و گفت: با این مسئله موافق هستیم و از شما می‌خواهیم که چند نفر را بنا به تشخیص هیات که توانمندتر هستند به ما معرفی کنید تا در سنین مختلف تیم ملی به‌کارگیری شوند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس فدراسیون والیبال گفت: چون واقعاً بسیاری از مربی‌های ما در شهرستان‌ها دیده نمی‌شوند ما سهمیه ویژه‌ای را برای استان‌ها اختصاص داده‌ایم.
تقوی عنوان کرد: 100 میلیون تومان را به حساب هیات والیبال استان کردستان واریز خواهیم کرد که اختصاصی برای 10 شهرستان استان باشد.
وی با اشاره به محدودیت‌های مالی و زیرساختی در بخش ورزش والیبال، افزود: خانه والیبال از محدوده اختیارات ما خارج است، چرا که در بخش واگذاری‌ها نیز با محدودیت روبه‌رو هستیم، اما در وزارت ورزش و جوانان موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
رئیس فدراسیون والیبال به تغییر نظام مشخص کردن اعضای کمیته داوران اشاره کرد و گفت: داوری دیگر نوبتی نخواهد بود و در گذشته داوری مسابقات بین‌المللی به صورت نوبتی اعمال می‌شد که تصمیم اشتباهی بود و باعث ضایع شدن حق برخی از داوران توانمند ما می‌شد.
تقوی گفت: سال آینده هم برای انتخاب ناظران و داوران، یک کمیته پنج‌نفره تشکیل خواهد شد که از داور‌ها آزمون می‌گیرند و برای مسابقات مختلف طبقه‌بندی و رتبه‌بندی می‌شوند.
وی تاکید کرد: انتقادات و مسائل را به ما منتقل کنید و ما هم قول می‌دهیم که شما را حمایت کنیم و تمام تلاشمان را می‌کنیم که کمترین اشتباهات در این مسیر صورت بگیرد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/960639/ارتقا-و-برگزاری-کلاس‌های-داوری-ملی-و-بین‌المللی-از-سال-آینده
بستن   چاپ